Geleceğin Patronu olmak için son başvuru tarihi 5 Ağustos

QNB Finansbank’tan fikrine güvenen genç girişimciler için patron olma fırsatı: Geleceğin Patronları Yarışması’na son başvuru tarihi 5 Ağustos

Geleceğin Patronu olmak için son başvuru tarihi 5 Ağustos

 Geleceğin Patronu olmak için son başvuru tarihi 5 Ağustos

QNB Finansbank’tan fikrine güvenen genç girişimciler için patron olma fırsatı: Geleceğin Patronları Yarışması’na son başvuru tarihi 5 Ağustos

QNB Finansbank, geleceğin patronu olmak isteyen girişimcileri, yatırımcılarla buluşturmak üzere 5 Ağustos’a kadar projeleriyle beraber www.geleceginpatronlari.com adresinden başvuru yapmaya çağırıyor. Yarışma, Türkiye’nin her yerinden, iş fikrine ilişkin somut adım atmış ve işini büyütmek isteyen üniversite ve yüksekokul mezunlarını Geleceğin Patronu olmaya davet ediyor


QNB Finansbank’ın, ilk işini kurarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen girişimci adaylarına finansman ve bilgi desteği sunmak için düzenlediği “Geleceğin Patronları” yarışmasının dördüncüsü için son başvuru tarihi 5 Ağustos.

İstihdam ve katma değer yaratma potansiyeli olan projelerin hayata geçmesini sağlama hedefiyle Geleceğin Patronları Yarışması’nı düzenlediklerini belirten QNB Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan, Geleceğin Patronları yarışmasının en önemli ayrıcalığının girişimcilere eğitim desteği sunulması olduğunu ifade etti. Bu yıl Koç Üniversitesi işbirliğiyle ön elemeyi geçen adayların Ağustos ve Ekim aylarında iki ayrı eğitim programına dahil olacaklarını belirten Özkan; “Adaylar Geleceğin Patronları Akademisi’nde eğitim aldıktan sonra projelerini son aşamaya getiriyor ve ardından final sürecimiz başlıyor. Girişimci adaylarının akademik destek aldıkları ciddi bir dönemin ardından yarışma sonuçlanıyor.Tüm finalistler Avrupa Birliği’nin KOBİ’lere yönelik EFSE DF Girişim Destekleme Programı’na ücretsiz katılım hakkı elde ediyor. Yarışmamız yalnızca ödül kazanan ve finale çıkanların değil tüm adayların fayda sağlayacağı özel eğitimlerle gerçekleşiyor. Bunu yarışmamızı farklılaştıran önemli bir unsur olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Projeler melek yatırımcılarla buluşacak

Yarışmada ön elemeden geçen 20 projenin sahibi Koç Üniversitesi Girişimcilik Merkezi (KWorks) tarafından verilecek olan “İş Modeli Eğitimi” ne katılmaya hak kazanacak. Bu projeler arasında yapılacak elemeyi geçen ilk 10 girişimci yine Koç Üniversitesi tarafından eğitimlerin verildiği “Geleceğin Patronları Akademisi Eğitimi”ne ücretsiz katılabilecek. Projeler, Akademi eğitimi sonrasında yeniden değerlendirilecek ve en başarılı 6 proje, 8 Kasım 2017’de QNB Finansbank Kristal Kule’de düzenlenecek finalde jüri üyeleri ve melek yatırımcıların karşısında projelerini anlatacaklar.

QNB Finansbank, Geleceğin Patronları yarışma birincisine 50 bin liralık sermaye desteği ödülü verirken finale kalan ilk altı projeye de sıfır faizli, altı ay ödemesiz 50 bin TL taksitli ticari kredi sunacak. Tüm finalistlere yarışma sonrasında Koç Üniversitesi – KWORKS tarafından mentörlük desteği sunulurken, yarışmanın sponsorlarından TAV İşletme Hizmetleri, yarışma birincisine TAV Passport Kart hediye edecek ve finalist girişimler TAV Lounge’larda tanıtım imkanı kazanacak.

EFSE’den yarışma sonrası destek

Finalistler yarışma sonrasında EFSE DF Girişim Destekleme Programı’na dahil olarak altı ay boyunca destek almaya devam edecek EFSE desteği kapsamında finalistler Koç Üniversitesi Girişimcilik Merkezi’nin (KWORKS) eğitim, laboratuarolanakları ve network’üne ulaşma imkanına sahip oluyor. KWORKS takımından sınırsız rehberlik alan ve KWORKS iş ortakları tarafından sağlanan hizmetlere ücretsiz/indirimli erişim sağlayan finalistler KWORKS Demo Günü'ne de katılım hakkı elde ediyor. Bu organizasyonla potansiyel müşterilere ulaşmak, ortaklıklar geliştirmek ve başlangıç tanıtımını yapmak gibi fırsatları yakalıyor.

Bu heyecanlı sürece dahil olmak isteyen girişimcilerin, 5 Ağustos’a kadar www.geleceginpatronlari.com sayfasına girerek başvuruda bulunması gerekiyor. Yarışmaya, Türkiye’nin her yerinden, iş fikrine ilişkin somut adım atmış ve işini büyütmek isteyen üniversite ve yüksekokul mezunları katılabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109