GORAN BREGOVIC SÖYLEDİ, HARBİYE COŞTU

Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic, Balkan esintilerinden oluşan şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu.

GORAN BREGOVIC SÖYLEDİ, HARBİYE COŞTU
 GORAN BREGOVIC SÖYLEDİ, HARBİYE COŞTU

Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic,  Balkan esintilerinden oluşan şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu

Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliğiyle önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ nde muhteşem bir konser verdi. Ünlü şarkıcı, Balkan esintilerinden oluşan şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Hayranları bir an olsun oturmayarak, kendisine danslarıyla eşlik etti.



Harbiye’ de Karnaval Gibi Konser
Goran Bregovic, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği Harbiye konserleri kapsamında önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ nde hayranlarının karşısına çıktı. Balkan müziğinin en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Düğün ve Cenaze konseptli konseriyle Harbiye’de hayranlarının karşısına çıkan Goran Bregovic, 30 şarkıdan oluşan repertuarında Ederlezi, Bella Caio, In The Death Car, Ruzica, Tongo gibi dillere dolanan şarkılarını söylerken iki saat aralıksız sahnede kaldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler bir an olsun oturmayarak, kendisine danslarıyla eşlik ettiler. Harbiye Açıkhava’ da adete bir karnaval havası esti. Konser sonunda iki kez seyirci tarafından sahneye yeniden çağırılan Bregovic, son olarak Kalasnjikov’u üç kez art arda seslendirerek final yaptı.
Goran Bregovic’ i dinlemeye gelenler arasında; Leyla Alaton, Emre- Yağmur Aşık, Mehmet Çepiç gibi ünlü isimler vardı. Konseri dinlemeye gelen Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton danslarıyla Goran Bregovic’ e eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109