Ağaoğlu Turizm Grubuna ISO 9001 Belgesi.

Ağaoğlu Turizm Grubuna ISO 9001 Belgesi.

Ağaoğlu Turizm Grubuna ISO 9001 Belgesi.
Ağaoğlu My City Hotel kalite yönetim sistemini başarıyla tamamlayarak ISO 9001 belgesine layık görüldü.Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Uludağ Turizm ve Ticaret kuruluşunun turizm ve otelcilik hizmetleri Ağaoğlu My City Hotel, MSA tarafından gerçekleştirilen denetimi geçerek kalitesini bir kez daha tescilledi.

Ağaoğlu Turizm Hizmetleri, ISO 9001 belgesiyle haketmiş olduğu kalitesini belgeleyerek Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda bir ilki daha gerçekleştirdi.
Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, “My City Hotel olarak oluşturmuş olduğumuz standartın başarısının uluslar arası kalite sistemi tarafından da tescillenmesi beni ve ekibimi çok gururlandırdı. Uyguladığımız uluslar arası hizmet analayışı otel ile temasa geçildiği andan itibaren başlıyor. Ağaoğlu markasını en güzel şekilde temsil etmek benim ve ekibimin görevi” diye belirtti.

ISO 9001:2008, DIN EN ISO 9001:2008 Turizm ve Otelcilik Hizmetleri kapsamı için bir Kalite Yönetim Sistemi, Uluslar arası geçerlilikte KorQ-107915 referans numarasıyla tescil edilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER