Türkiye bisikleti her yıl daha çok seviyor

Baharın gelmesiyle birlikte her yaştan insanın en sevdiği eğlence ve spor araçlarından biri olan bisikletlere ilgi giderek artıyor.

Türkiye bisikleti her yıl daha çok seviyor
 Türkiye bisikleti her yıl daha çok seviyor
Baharın gelmesiyle birlikte her yaştan insanın en sevdiği eğlence ve spor araçlarından biri olan bisikletlere ilgi giderek artıyor.

Geniş ürün çeşidi ve fiyat seçenekleriyle çok sayıda bisiklet ilanını kullanıcıların beğenisine sunan verilerine göre ikinci el Bisiklet ilanlarında geçen yılın Mart ayına göre %16 oranında artış yaşandı.  “Bisiklet” kelimesiyle yapılan ilan aramalarında ise Mart ayında önceki aya oranla %52,3’lük artış görüldü.

Diğer taraftan son yıllarda giderek daha fazla tercih edilen ve özellikle toprak zeminde kullanım kolaylığı sunan Dağ Bisikleti ilanları da geçen yılın Mart ayına göre %14oranında arttı. Çocuk Bisikleti ilanlarıysa %36 oranında artış gösterdi.

Mart ayında en çok tercih edilen bisiklet kategorileri ise şöyle sıralandı; Dağ Bisikleti/ Kros, Şehir/ Tur Bisikleti, Yarış/ Yol Bisikleti. En çok bisiklet ilanı kapanan ilk 5 şehir ise İstanbul Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya oldu.

Bisiklet alırken nelere dikkat edilmelidir?

Bisiklet tercih ederken kullanıcının boy ve kilosuna göre jant, kadro boyu ve amortisör özelliklerine karar verilmeli.

Bisikleti oluşturan temel parçaların ve bu parçaların özellikleri detaylı olarak incelenmeli.

Bisikletin kullanım amacı belirlenmeli buna uygun olarak tercih yapılmalı.

Bisikletin kullanım rahatlığını ve parçaların çalışma düzenini kontrol etmek amacıyla test sürüşü yapılmalı.

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde 2000 yılında kurulan sahibinden.com, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Mart 2019’da ayda 43,3 milyon kullanıcının 300,8 milyon kez ziyaret ederek, 9,7 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 600’den fazla çalışanı, 6 milyona yakın aktif ilanı ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER