Parents Dergisi 10 yaşında!

Dünyanın en prestijli anne-bebek-çocuk dergisi Parents, Türkiye’de okurlarıyla buluşmasının 10. yılını kutladı.

Parents Dergisi 10 yaşında!
Parents Dergisi 10 yaşında!

Dünyanın en prestijli anne-bebek-çocuk dergisi Parents, Türkiye’de okurlarıyla buluşmasının 10. yılını kutladı.


“Sağlıklı çocuklar, mutlu aileler” hedefiyle 2005 yılında yayına başlayan Parents Türkiye Dergisi, 120. Sayısını Pique Family Club’da bir doğum günü partisi ile kutladı. Dergi ekibi, yazarlar ve diğer iş ortaklarının buluştuğu parti, dergiye emek verenler kadar onların çocuklarından da ilgi gördü. Çocuklarıyla katma değerli zaman geçirmek isteyen ailelerin yeni mekanı Pique Family Club’da düzenlenen partide çocuklar farklı aktivitelere katılarak doyasıyla eğlendi.

Partide bir konuşma yapan Openmedia Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Sağmal, Parents Dergisi’nin tüm yayınları arasında kendileri için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak şu sözleri söyledi: “Parents Dergisi’ni Türkiye’de yayınlıyor olmak omuzlarımıza büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluk yeni jenerasyonların gelişiminde onları anlayabilme; sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirebilmek için anne-babaları bilgilendirme görevidir. Duyarlı bir ebeveyn olarak biz de çocuklarımızı daha iyi anlamak ve onları sağlıklı gelişimi için Parents Dergisi’ni hem yakından takip ediyoruz hem de daha iyi bir Parents Dergisi yapabilmek için her ay büyük bir heyecanla çalışıyoruz.”

Her doğum günü gibi bu etkinliğin en heyecanlı kısmı tabii ki 10. Yaş pastasının kesilmesiydi. Mumları partiye katılan çocuklarla birlikte üfleyen ve pastayı kesen Parents Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Şeyma Taşkıran; nice 10 yıllarda, 10 binlerce çocukla Parents Türkiye’nin doğum günlerini kutlamayı dilediğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER