KURUYEMİŞTE ZİRVEYE YOLCULUK

Antik Kuruyemiş e-ticaret sektöründe en iyi müşteri memnuniyeti ödülünü kazandı.

KURUYEMİŞTE ZİRVEYE YOLCULUK
KURUYEMİŞTE ZİRVEYE YOLCULUK

Antik Kuruyemiş e-ticaret sektöründe en iyi müşteri memnuniyeti ödülünü kazandı.

Sosyal Araştırmalar şirketi SOSYOTAY tarafından yapılan Sosyal Medya araştırmalarında www.antikkuruyemis.com en iyi olumlu görüş alan online alış veriş sitesi olarak seçildi.

SOSYOTAY tarafından ödüle layık görülen Antik Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, “Kurulduğumuz 2003 yılından bu yana sektöre sürekli yenilikler getiriyoruz. Türkiye’de kuruyemişi online olarak satan ilk markayız ve müşterilerimize kaliteli ve taze ürünü kapılarına kadar ulaştırıyoruz.” diye konuştu.

Antik Kuruyemişin kurulduğu günden bu yana sektöre yönelik yeniliklere dikkat çeken Aydın, “2009 yılında hazırlıklarına başladıkları ve piyasaya çıkardıkları antik markası ile online satış yaptıklarını ve online satış mağazalarında her türlü kuruyemiş, baharat, çay çeşitleri gibi bir çok ürün yelpazesini barındırmaktadır“ dedi.

“Müşteri kitlemiz kaliteli ve taze ürün arıyor”

Müşteri kitlemizin sürekli büyümesi ve memnun olmasının başlıca sebebi, müşterilerin taze ve kalite kuruyemiş arıyor olmasıdır. Ürünlerimizin kalitesi müşterilerin taleplerini karşılıyor olmasından dolayı sadık bir müşteri portföyümüz oluştu, diyen Aydın; pazarın üstünde büyümelerini hammadde seçiminden paketlemeye, ürünün kullanımından tüketiciye ulaşmasına kadar her aşamada şirket olarak çok hassas davranmalarına bağladı. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve kendilerini sürekli yenilediklerinden ötürü Antik Kuruyemişin sadık bir müşteri kitlesine sahip olduğunu belirtti. Müşterilerimiz Antik Kuruyemiş Ailesi’nin ayrılmaz bir parçası. Sektördeki lider konumumuzu da müşterilerimize borçluyuz.” ifadesini kullandı.


ANTİK KURUYEMİŞ,
MERKEZ, ŞUBE
ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER