Çankırı Belediyesi Feshane Etkinliklerinde

Bu yıl ikincisi düzenlenen Feshane Çankırı Tanıtım Günleri ilk gün yapılan açılış töreni ile başladı.

Çankırı Belediyesi Feshane Etkinliklerinde
Çankırı Belediyesi Feshane Etkinliklerinde

Bu yıl ikincisi düzenlenen Feshane Çankırı Tanıtım Günleri  ilk gün yapılan açılış töreni ile başladı. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde  Çankırı Belediyesi’nin standı  yine birbirinden farklı yerel ürünleri barındırıyor.

Tanıtım Günleri’nin açılış töreninde etkinliği değerlendiren  Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, organizasyonda emeği geçenlere minnettarlık duyduğunu belirterek, ‘’ ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ile Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal’a  çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Çankırı’nın eniştesi olarak bizleri destekleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş’a da sonsuz teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz Çankırı tarihinin ve turistik değerlerinin tanıtımı için amacına ulaşacaktır. Bütün İstanbulları Feshaneye bekliyoruz’’ diye konuştu.

Çankırı’nın gelişen bir il olarak tanıtım hamlelerine devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Dinç, ‘’İstanbul ve Ankara’daki sivil toplum örgütlerimiz ve Çankırı’daki yerel yönetimlerimizin işbirliği ile bu eksikliğimizi kapattık. Gelecek yıllarda da etkinliklerimiz devam etmeli ve Çankırı’nın değerleri Türkiye ile buluşmalıdır’’ dedi.

Açılış töreninin ardındançankırı belediye Başkanı İrfan Dinç, İBB Başkanı Kadir Topbaş’a Çankırı Belediyesi standını gezdirdi. Stantda ebru yapan Topbaş, belediyenin projelerini de inceledi. Kurulan yaren köşesinde geçen Başkan Topbaş, belediye personeli ile sohbet etti.

Feshane’de ikincisi düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri 18-22 Eylül arasında devam edecek.

ÇANKIRI FESHANE FOTOLARI İÇİN TIKLA
 


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER