Başkan Dinç “Gençlerimiz, Geleceğin Türkiyesini Kuracak Omurgadır.”

İrfan Dinç, “Gençlerimiz, geleceğin Türkiyesini kuracak omurgadır. Bu omurga, ne kadar sağlam, ne kadar düzgün, ne kadar kuvvetli olur

Başkan Dinç “Gençlerimiz, Geleceğin Türkiyesini Kuracak Omurgadır.”
İrfan DinçGençlerimiz, Geleceğin Türkiyesini Kuracak Omurgadır.”
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada il belediyeleri kategorisinde yaptığı çalışmalarla Türkiye 2.si olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan ödül alan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Gençlerimiz, geleceğin Türkiyesini kuracak omurgadır. Bu omurga, ne kadar sağlam, ne kadar düzgün, ne kadar kuvvetli olursa ülkemizin geleceği o kadar sağlık, selamet ve esenlik içerisinde olur.” ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri 2004 yılından beri belediyecilik çalışmalarının önemli bir kısmını gençlerin oluşturduğunu belirten Başkan Dinç, Büyük, Güçlü ve Yeni Türkiye için iyi yetişmiş ve nitelikli gençlerin olması gerektiğini söyledi. Dinç, gençlerin geleceğe hazırlanmasında ne gerekli ise ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.  Tüm AK Partili İl Belediyeleri içerisinde aldıkları ikincilik ödülünün gençliğe yapmış oldukları yatırımın ne kadar isabetli ve doğru bir yatırım olduğunun göstergesi olduğunu vurgulayan Dinç,  bu ödülün kendilerine çok büyük bir yükümlülük yüklediğini dile getirdi. Dinç,” Bu ödül, bize gençlerimiz ile daha fazla ilgilenmek ve model olacak çalışmalarla onları yine Türkiye’de en önde olacak şekilde hazırlamak gibi önemli bir görevi yükledi. Biz bu görevin bilincinde olarak, bundan sonraki çalışmalarımızda gençlerimize daha da önem ve ağırlık vereceğiz. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm gençlerimizi, genç önderlerimizi, isimsiz kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gençlere olan yatırımımız daha da artarak devam edecek.” şeklinde demeç verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER