Ataşehir Belediyesi araç filosu yenilendi

Ataşehir Belediyesi araç filosu yenilendi

Ataşehir Belediyesi araç filosu yenilendi
İki yıl önce bir mazbata ile kurulan, altyapısız mahalleler, eski ve kullanışsız araçlarla yerel hizmet vermeye başlayan Ataşehir Belediyesi, Ataşehirlilere “çağdaş yaşamın gerektirdiği hizmeti vermek için” çalışmalarına devam ediyor.

Kurulmasının üzerinden iki yıl geçen Ataşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için gerekli tüm araç ve ekipman filosunu oluşturdu. Dört ilçeden ayrılan mahalleler üzerine kurulan Ataşehir ilçesinde, Ataşehir Belediyesi kuruluş aşamasında sadece diğer belediyelerden kendisine kalan eski ve kullanışsız araçlarla vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bu aşamada yaşanan eksiklik ve aksaklıkları gören Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından tam donanımlı bir araç ve ekipman filosu kurmak için çalışmalar başlatıldı. Bu çalışmalar neticesinde bir yandan belediyenin araç filosu yenilenirken diğer yandan da bunun tamamlayıcısı olarak şoför ve operatörler ekonomik ve güvenli sürüş eğitimi aldılar.

29 Mart Yerel Seçimleri sonrası kurulan ve ikinci yaş gününü kutlayan Ataşehir Belediyesi şimdi modern ve tam donanımlı araç filosuna ulaştı. Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garajı’nda yeni araç filosunun tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’dan brifing aldı. Daha sonra, belediyenin araç filosunda bulunan bazı araçların direksiyonuna oturan Başkan İlgezdi, Fen İşleri Müdürü Kutlu ve şoför ile operatörleri çalışmaları nedeniyle kutladı.

Asfalt robotu, kar küreme, kazıyıcı-yükleyeci, greyder, hafriyat kamyonu, tır, sulama tankeri, otobüs, minibüs, ambulans ve binek araç tiplerinden oluşan araç filosu, Ataşehir Belediyesi’nin ikinci kuruluş haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen araç konvoyuyla Ataşehir’in sokak ve caddelerini gezerek Ataşehirlilere tanıtıldı.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER