Toplum Polisleri Ataevi’nde

Ataşehir Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce İnönü Ataevi’nde gerçekleştirilen güvenlik toplantısında; Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro Amirliği’nde görevli olan polis memurları hırsızlık başta olmak üzere çeşitli suçlara karşı alınacak ve alınması gereken önlemleri anlattı.

Toplum Polisleri Ataevi’nde


Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro Amirliği’nde görevli Polis memuru Ali Osman Alkan, katılımcılara kapı kilitlerinin nasıl olması gerektiğinden, komşularıyla ilişkilerin düzenlenmesine kadar birçok konuda bilgi verdi. Osman Alkan, özellikle büyük kentlerde komşuluk ilişkilerinin zayıf olduğunu, aynı apartmanda oturan kişilerin bile birbirini tanımadığına dikkat çekti. Alkan, bu durumun güvenlik zafiyeti doğurduğunu söyledi.

Komşuluk ilişkilerinin sıkı olmasının ve insanların birbirlerini tanımasının özellikle hırsızlık suçunu azalttığına dikkat çeken Alkan, apartman kapılarının da mutlaka kapalı olması gerektiğine ve kapı zillerine isimlerin sadece baş harflerinin yazılmasının önemine değindi. Ataşehir Belediyesi İnönü Ataevi’nde düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösteren Ataşehirliler de, Toplum Destek Büro Amirliği görevlilerine çeşitli sorular yöneltti.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2012, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER