YALOVA'DA ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ

Yalova'daYaz sezonunun gelmesiyle birlikte kötü görüntülerin ve kokuların önüne geçmek amacıyla acil müdahale edilmesi gereken noktalara çöp taksi ekibi müdahale edecek.

YALOVA'DA ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ
 YALOVA'DA ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ

Yalova'da Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kötü görüntülerin ve kokuların önüne geçmek amacıyla acil müdahale edilmesi gereken noktalara çöp taksi ekibi müdahale edecek.

Yalova'da 07:00 ila 24:00 saatleri arasında hizmet verecek olan çöp taksi saatli çöp toplama araçlarına alternatif olacak. 

Yalova Kent merkezinde bağımsız olarak dolaşacak olan çöp taksi aynı zamanda vatandaşların

153 veya 444 8 777

numaralı ihbar hattına yapacakları bildirimleri de anında değerlendirecek.
“Temizlik Sorununu Bitme Noktasına Getirdik”
İki yıllık süreçte temizlik konusunda önemli bir yol kat ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Vefa Salman; “Göreve geldiğimizde günlük en çok şikayetin geldiği konuların başında temizlik sorunu vardı. Bugün baktığımızda ise en az şikayet aldığımız konuların başında temizlik geliyor. Temizlik ekiplerimiz özverili çalışmalar yaparak bu sorunları bitme noktasına getirdiler. Amacımız temizlik şikayetlerini sıfır noktasına getirmek. Bunun içinde gerekli tüm hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Çöp Takside bunlardan biri. Örneğin vatandaşlarımızın yapmış oldukları cemiyet sonrasında çıkan çöpleri, çöp kamyonunu beklemeden bize bildirecekler ve ekibimiz hemen gidip çıkan çöpleri alacak. Trafik nedeniyle ya da yaşanan bir olumsuzluk sebebiyle çöp kamyonlarımızın giremediği noktalara yine Çöp Taksi müdahale edecek.

Özellikle yaz sezonunda Çöp Taksi ekibimiz sayesinde herhangi bir kötü görüntü ya da kokunun oluşmasına fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109