İSKİLİP'TE ŞERİF AKDANA'YA YOĞUN İLGİ

Çorum'dan İskilip'e geçen iş adamı Şerif Akdana 29 Aralık'ta İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Doğalgaz açılış törenine iştirak etti.

İSKİLİP'TE  ŞERİF AKDANA'YA YOĞUN İLGİ
 İSKİLİP'TE  ŞERİF AKDANA'YA YOĞUN İLGİ


Çorum'dan İskilip'e geçen iş adamı Şerif Akdana 29 Aralık'ta İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Doğalgaz açılış törenine iştirak etti.


Çorum, İskilipliler Dernek Başkanı, İş adamı Şerif Akdana 28-29 Aralık 2017 tarihlerinde çeşitli temaslarda bulunmak ve bazı etkinliklere katılmak için İskilip'e geldi. İskilip'e gelmeden önce Çorum İl Teşkilatını ziyaret eden Akdana burada Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve parti yönetimi ile istişarelerde bulundu.

DOĞALGAZ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI


Çorum'dan İskilip'e geçen iş adamı Şerif Akdana 29 Aralık'ta İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Doğalgaz açılış törenine iştirak etti. Çorum Milletvekili Ahmet Satıf Hoca Devlet Hastanesi ve İskilip Belediyesinin yürüttüğü Ulucami Etrafı Çevre Düzenleme çalışmalarında incelemelere katıldı. Yetkililerle görüş alışverişinde bulundu. Akdana İskilip'teki etkinlikler sonrasında Belediye Başkanı Recep Çatma'yı gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik ederek "Şahsım ve Çorum, İskilipliler derneği olarak İskilip ve köyleri için yapılan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırım. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediyemizi tebrik ederim" dedi.

AKDANA'DAN KARADAĞ'A TEŞEKKÜR


İskilip'teki etkinlikler sonrası Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın daveti üzerine Çorum İl Başkanlığına geçen Şerif Akdana burada Karadağ ve parti yönetimi ile İskilip ve köylerine yapılan hizmetler konusunda görüş alış verişinde bulundu. Akdana görüşme sonrasında yaptığı açıklamada " 28 ve 29 Aralık tarihlerinde çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere geldiğim Çorum ve İskilip'te yararlı görüşmelerde bulundum. İskilip ve köyleri için taş üstüne taş koyandan Allah Razı olsun. Bu ziyaretlerimde faydalı görüşmelerde bulunduğum süre içerisinde beni misafir eden İl Başkanımız Sayın Mehmet Karadağ beye sonsuz şükranlarımı sunarım. İskilip'teki etkinliklerde ilgilerinden ve yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı Miletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan beye, İlçe Teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerimiz ile İskilip halkına teşekkür ederim. Bundan sonrada ziyaretlerimiz ve istişarelerimiz gerek İstanbul'da, gerek Çorum'da, gerekse İskilip'te artarak devam edecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER