Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu güzergahı belli oluyor

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi kapsamında halkın görüşüne başvurulacak.

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu güzergahı belli oluyor
 Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu güzergahı belli oluyor

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi kapsamında halkın görüşüne başvurulacak.

Halkın Katılım Toplantısı ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kartal, Ümraniye, Tuzla, Maltepe, Ataşehir, Sultanbeyli, Beykoz, Pendik, Çekmeköy ve Sancaktepe sınırları içerisinde yapılacak Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu için yürütülen Çevresel Etki Değerlendirmesi raporu...

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi kapsamında halkın görüşüne başvurulacak. Halkın Katılım Toplantısı ne zaman, nerede yapılacak?

Alınan bilgiye göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurusunda, İstanbul Kartal, Ümraniye, Tuzla, Maltepe, Ataşehir, Sultanbeyli, Beykoz, Pendik, Çekmeköy ve Sancaktepe sınırları içerisinde yapılacak Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu için yürütülen Çevresel Etki Değerlendirmesi raporuna ilişkin halkın görüşüne başvuralacağı kaydedildi. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili bilgiler haberimizde.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

İSTANBUL ili KARTAL, ÜMRANIYE, TUZLA, MALTEPE, ATASEHIR, SULTANBEYLI , BEYKOZ, PENDIK, ÇEKMEKÖY, SANCAKTEPE, ilçesi sınırları içerisinde DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından yapılması planlanan ADAPAZARI-İSTANBUL KUZEY GEÇİŞİ DEMİRYOLU projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 10/05/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir

.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İSTANBUL Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İSTANBUL Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. 

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER