Galatasaray’ın ara transferdeki 3 hedefi belli oldu

Galatasaray transferdeki yol haritasını büyük ölçüde belirledi. Başkan Ünal Aysal, Reyes’in tam aradıkları 10 numara olduğunu tekrarladı. Berbatov’la ilgilenmeyen sarı-kırmızılıların, genç bir golcünün yanı sıra sol bek almak istediği ortaya çıktı Aslan'ın 3 hedefi

Galatasaray’ın ara transferdeki 3 hedefi belli oldu

Galatasaray transferdeki yol haritasını büyük ölçüde belirledi. Başkan Ünal Aysal, Reyes’in tam aradıkları 10 numara olduğunu tekrarladı. Berbatov’la ilgilenmeyen sarı-kırmızılıların, genç bir golcünün yanı sıra sol bek almak istediği ortaya çıktı
Aslan'ın 3 hedefi
Galatasaray’ın ara transferdeki stratejisi belli oldu.
Sarı-kırmızılı yönetim kurulunun önceki gün yaptığı toplantının ardından ekibiyle beraber Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yiyen Başkan Ünal Aysal, A’dan Z’ye Ocak ayındaki planlarını dile getirdi. Başkan Aysal, yönetici Necati Demirkol’un verdiği yemekte, ara transfer döneminde 3 oyuncu takviyesinin şart olduğunu belirtirken, Atletico Madrid’li Reyes konusunda umutlu konuştu.
İşte Reyes’i tam aradıkları 10 numara olarak tanımlayan Ünal Aysal’ın ağzından transferdeki yol haritası:
“Sıfırdan bir takım kurduk. Böyle bir takıma devre arasında transfer yapmak risk ama tabii ki teknik direktörle danışmadan karar alamayız. İç politikamızı da düşünmek lazım. Devre arasında 1-2 transfere karşıyım ancak oyuncu alabiliriz. Sol bek ve 10 numaranın yanı sıra santrfor alabiliriz. Sakatlık olursa ikinci bir santrfora ihtiyacımız olabilir. Reyes iyi bir oyuncu. Galatasaray’da iyi iş yapar. Ujfalusi ile birlikte almayı düşünmüştük. Elbette bu oyuncunun alternatifleri de var. Çünkü hesap ve kitabımızı iyi yapmak zorundayız. Yıldız transferden yana değilim. Galatasaray’ın geleceğini düşünerek transfer yapmalıyız. Berbatov buna uygun isim gibi görünmüyor. İnsanlar yaptığım beyaz tenli, yakışıklı benzetmesinden yola çıkarak Berbatov ve Pavlyuchenko isimlerini yazıyorlar. Oysa ben genç bir golcü istiyorum.”

‘SPORTİF HİSSELERİ İNAN KIRAÇ’TA DEĞİL’
Galatasaray Sportif A.Ş. hisselerinin İMKB’de yoğun şekilde satılmasını tartışan sarı-kırmızılı camia, hisselerin kim tarafından alındığını da merak ediyor.
Göreve geldikten kısa bir süre sonra genel kuruldan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’nin hisselerini satmak için yetki alan sarı-kırmızılı yönetim kurulu, son günlerde bazı kongre üyeleri tarafından dile getirilen “Hisseleri İnan Kıraç alıyor” iddiasına sert tepki gösterdi.
İMKB’de hisse senetlerinin elektronik kaydının Sermaye Piyasası Kurulu içerisinde bulunan Takas ve Saklama Bankası A.Ş.’de (Takasbank) olduğunu belirten Galatasaraylı idareciler, İnan Kıraç’ı hedef göstererek yapılan kampanyanın maksatlı olduğunu dile getirdiler.
Birleşme sonrası Sportif A.Ş.’nin eskisi gibi kâr dağıtmadığının altını çizen idareciler, çoğunluk hissesi kulüpte kalacak şekilde (yüzde 51) yapılan satışların kulübün menfaatine olduğunu ifade ettiler. Türkiye’de banka kredi faizlerinin yüzde 10’lar civarında olduğu belirtilirken hisselerin bu yüzden yönetim tarafından elden çıkarıldığı savunuldu.
 
Özür yok, üzüntü var
Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, derbide yaşanan olaylarla ilgili özür bekleyen Beşiktaş’a üzüntülerini bildirdi. GSTV’ye konuşan Dürüst, “Maç bittikten sonra futbolcularımızın içeri girmekte gecikmesi onları endişeye sevk etmiş ve dolayısıyla yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir. Yanlış anlaşılma varsa bununla ilgili üzüntülerimizi dile getiriyoruz. Tasvip etmediğimiz herhangi bir olay varsa biz kendi içimizde bunu değerlendirip gerekli tedbirleri zaten alacağız. Onun için bu derbi gerçekten bir milat olacak ve Türk futbolunu yeşil sahalarda en güzel şekilde yaşatacağız” dedi.
 
Cenk Ergün’e başsağlığı
Galatasaray Kulübü Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün’ün, kayınpederi Özcan Ertem yaşamını yitirdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan başsağlı mesajında, “Merhuma Tanrı’dan rahmet, eşi Hande Ergün’e, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi. Cenazenin bugün Şişli Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip kaldırılacağı belirtildi.     (Milliyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109