“İBB YolGösteren”

İBB tarafından geliştirilen, “İBB YolGösteren” navigasyon, canlı trafik bilgileri kullanılarak oluşturulan rotalarla en kısa sürede hedefe ulaştırıyor.

“İBB YolGösteren”
İBB YolGösteren
İBB tarafından geliştirilen, “İBB YolGösteren” navigasyon, canlı trafik bilgileri kullanılarak oluşturulan rotalarla en kısa sürede hedefe ulaştırıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş, yeni yol rehberiniz “İBB YolGösteren” navigasyon uygulaması ile İstanbul başta olmak üzere, Marmara Bölgesi’ndeki tüm şehirlerde, canlı trafik bilgileri kullanılarak oluşturulan rotaları takip ederek en kısa sürede hedefinize ulaşacaksınız.
 
İBB YOLGÖSTEREN
iOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu, en kapsamlı canlı navigasyon uygulaması “İBB YolGösteren” hedefinize ulaşmanız için size her an rehberlik edecek.
 
FAVORİLER
Hedefinize ilişkin detayları görüntüleyebilir, sık kullandığınız istanbul escort hedeflerinizi favorilerinize ekleyerek hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
 
SOKAK GÖRÜNÜMÜ
Seçtiğiniz yerin ya da hedefinizin sokak görünümüne göz atarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 
TOPLU ULAŞIM
İstanbul'daki bütün toplu taşıma araçlarıyla entegre olup, çevreci, sürdürülebilir ulaşım seçenekleri sunar.
 
MARMARA BÖLGESİ'NDE TRAFİK BİLGİSİ
Belirlediğiniz rota üzerinde trafik kazası, yol çalışması, ya da trafik akışını etkileyen herhangi bir olumsuzluk meydana gelmesi durumunda, otomatik olarak yeni rota oluşturarak, sizi en kısa sürede hedefinize ulaştırır.
 
ARAMA
Hedefinizi "Arama Çubuğu"na yazarak arayabilir, kategorilere göre ayrılmış bölümden seçebilir ya da sesli komutla hedefinizi oluşturabilirsiniz.
 
SEYAHATİNİZİ PLANLAYIN
Hedefinize en kısa sürede ulaştıracak alternatif rotaları, toplam mesafe ve tahmini varış süreleri ile birlikte sunar. Seçtiğiniz rota üzerinde sesli olarak varış noktanıza kadar sizi yönlendirir.
 
CANLI KAMERA GÖRÜNTÜSÜ
Seyahatiniz süresince, rotanız üzerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik kamera görüntülerini canlı olarak izleyebilirsiniz.
 
NÖBETÇİ ECZANELER VE OTOPARKLAR
"İBB YolGösteren" ile İstanbul’daki nöbetçi eczaneleri görebilir, otoparkların doluluk bilgilerine ulaşabilir ve bu noktalara rota oluşturabilirsiniz.
 
ÇOKLU DİL DESTEĞİ
"İBB YolGösteren"; Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve İtalyanca dil seçeneklerini sunmaktadır.

İBB YolGösteren Google Play İndirmek için tıkla

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:33

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109