Sur Yapı konut kredi destek paketine dahil oldu

Konut kredi destek paketi kampanyasına Sur Yapı firması 11 projesi ile tam destek verdi.

Sur Yapı konut kredi destek paketine dahil oldu
 Sur Yapı konut kredi destek paketine dahil oldu

Konut kredi destek paketi kampanyasına Sur Yapı firması 11 projesi ile tam destek verdi. 

Üç kamu bankası tarafından başlatılan daha sonra katlım bankalarının da eklendiği konut kredi destek paketi kampanyasına Sur Yapı firması 11 projesi ile tam destek verdi.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri, Sur Yapı İlkbahar, Exen İstanbul, Sur Yapı Muhit Sancaktepe, Sur Yapı Yeşilmavi, Excellence Koşuyolu, Sur Yapı Şehir Konakları, Sur Yapı Bahçeyaka, Sur Yapı Topkapı Evleri, Sur Yapı Tempo City ve Sur Yapı Antalya projeleri olmak üzere toplam 11 konut ile dahil oldu.

Başlatılan kampanya kapsamında Sur Yapı tarafından İstanbul’da hayata geçirilen projelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Sur Yapı Antalya projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. İlk 12 ay ödemesiz bir dönemin bulunduğu kampanyada yüzde 0.64 faiz oranı ve 180 ay vade imkanı sunuluyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde teslimler hemen yapılıyor. Proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında yer alıyor. 6 konut bloğundan meydana gelen proje Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı İlkbahar projesinde daire teslimlerine başlandı. Proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında yer alıyor. 2 etaptan meydana gelen projede toplam 10 konut bloğu yer alıyor. Projenin 1. ve 2. etabında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı Exen İstanbul projesi İstanbul, Ümraniye’de hayata geçirildi. Teslimlerin başladığı proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına yakın mesafede bulunuyor. Projede 36 metrekare ile 355 metrekare arasında değişen farklı büyüklerde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4.5+1 tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi Sancaktepe Meydanı’na yürüme mesafesinde, TEM otoyoluna ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına ise yakın bir mesafede yer alıyor. 4 bin 800 metrekarelik yeşil alana sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde toplam 217 adet konut yer alıyor. Projede ayrıca 12 adet ticari ünite mevcut.

Sur Yapı Yeşilmavi projesi İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe’de hayata geçiriliyor. Proje Bostancı ve Kozyatağı’na 5 dakika, sahile ise 10 dakika mesafede yer alıyor. Toplam 4 konut bloğundan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. 

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi İstanbul Anadolu Yakası, Kadıköy, Koşuyolu’nda hayata geçirilmektedir. Avrasya Tüneli’ne komşu, metro ve Marmaray’a yakın konumda yer alan proje Kadıköy’e 5 dakika, Üsküdar ve Altunizade’ye 10 dakika mesafede yer alıyor. Toplam 5 konut bloğundan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 

Sur Yapı Şehir Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesinde hayata geçiriliyor. Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede yer alan proje Metrogarden Alışveriş Merkezi ve metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı Bahçeyaka projesi İstanbul Anadolu Yakası, Başakşehir İlçesi, Ispartakule’de inşa ediliyor. Proje İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının yakın, Kanal İstanbul projesine ise komşu bir konumda yer alıyor. 8 konut bloğunda toplam 327 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası, Fatih İlçesi, Topkapı’da hayata geçiriliyor. Davutpaşa metro durağına yürüme mesafesinde, E5’e yakın bir konumda yer alıyor. Toplam 7 konut bloğundan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sur Yapı Tempo City projesi İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane ilçesinde inşa ediliyor. Maslak’ın yanı başı Cendere Caddesi üzerinde, Levent ve Mecidiyeköy’e yalnızca 5 dakika mesafede, Taksim, Sarıyer Metro hattının yanı başında yer alan projede  2 konut bloğundan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Sur Yapı Antalya projesi Antalya, Kepez’de hayata geçiriliyor. Proje Park etabı, Turkuaz etabı ve Sur Cadde etabı olmak üzere toplam üç etaptan meydana geliyor. Proje Antalya bulvarına 2 km, Antalya Havalimanına 2 km, kent ormanına 3 km, Konyaaltı plajına 9 km mesafede yer alıyor. Projede 47 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Konut kredi destek paketine dahil olan Sur Yapı proje listesi şöyle;
1- Sur Yapı Gölbahçe Evleri (Hemen teslim)
2- Sur Yapı İlkbahar (Hemen teslim)
3- Sur Yapı Exen İstanbul (Hemen teslim)
4- Sur Yapı Muhit Sancaktepe
5- Sur Yapı Yeşilmavi
6- Sur Yapı Excellence Koşuyolu
7- Sur Yapı Şehir Konakları
8- Sur Yapı Bahçeyaka
9- Sur Yapı Topkapı Evleri
10- Sur Yapı Tempo City
11- Sur Yapı Antalya

Tel: 444 5 787

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER