Nidapark Ataşehir ön talep topluyor!

Tahincioğlu Holding, Nidapark Ataşehir için start verdi. Merakla beklenen Nidapark Ataşehir projesi için ön talep dönemi başladı. 

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor!

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor!

Tahincioğlu Holding, Nidapark Ataşehir için start verdi. Merakla beklenen Nidapark Ataşehir projesi için ön talep dönemi başladı. 


Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Ataşehir için start verdi. Merakla beklenen Nidapark Ataşehir projesi için ön talep dönemi başladı. 

Mayıs ayında Nidapark Göcek projesinde satışları başlatan Tahincioğlu Holding geçtiğimiz günlerde Nidapark Gündoğan projesi için ön talep sürecini başlatmıştı. 

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor.
Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyor. 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Ataşehir ismiyle inşa edilecek. Tahincioğlu ayrıcalığıyla Ataşehir'de yeni bir sayfa açılıyor, Nidapark Ataşehir yaşan enerjisiyle keşfinizi bekliyor." cümleleriyle tanıtılan Nidapark Ataşehir projesinde ön talep dönemi başladı.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Merakla beklenen Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yer alıyor.  

Ön talep avantajlarının başladığı Nidapark Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 
Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'e yaptığı önemli açıklamada, başka bir ön talep toplayan projeleri Nidapark  Gündoğan'da villa ve rezidanslara yer verileceğini dile getirdi.

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne yeni soluklar kazandıran Tahincioğlu Holding Nidapark Göcek projesinde ise satışları geçtiğimiz Mayıs ayında başlatmıştı.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Nidapark Göcek, 750 milyon lira yatırımla Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te inşa ediliyor. Merakla beklenen proje bölgenin 'ilk markalı lüks konut projesi' olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Nidapark Göcek projesiyle ilgili olarak da önemli bilgiler veren Özcan Tahincioğlu, “Kısa bir süre önce ön talep almaya başladığımız projeye 3 bin 500 talep geldi, yoğun bir ilgi gördük” demişti.

Nidapark Göcek projesinde 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 32 villa yer alıyor. Projede yer alan villaların alanları ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiyor.

Web: //tahincioglu.com/nidaparkatasehir

Tel: 444 4 846 
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER