Konut Sektöründe Seçim Hareketliliği

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’nin inşaat anlamında gelişimine dair değerlendirmelerde bulundu.

Konut Sektöründe Seçim Hareketliliği
 Konut Sektöründe Seçim Hareketliliği
MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’nin inşaat anlamında gelişimine dair değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz “İnşaat sektöründe bir durgunluk söz konusuydu. Seçim ile birlikte sektörde bir kıpırdanma başladı” dedi.

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğun seçim tarihinin açıklanması ile birlikte yerini az da olsa bir kıpırdanmaya bıraktığını söyleyen MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “Türkiye’nin genel ekonomisine bağlı olarak piyasalarda bir durgunluk ve bekleyiş söz konusu. Ankara’da da bu anlamda hem proje yatırımcıları hem de konut alacak olan kişiler tarafından bir bekleme söz konusu. Bu bekleme sürecinin seçim süreci ile yavaş yavaş dağılmaya başladığını gözlemliyoruz. İnşaat sektörü seçim heyecanına girdi” ifadelerini kullandı.

Ankara’da oturuma yöneliniyor

İncek ile Ümitköy arasında bulunan Beytepe bölgesinin gelişmekte olduğunu ve bu gelişimine de hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Nurettin Yılmaz “En önemli lokasyon olarak burayı görüyoruz. Ankara çok yönlü gelişiyor. Artık bir zamanlar yatırım için alınan konutlar yerini oturuma ve yeni proje almaya bıraktı” dedi.

Yaşamın Aydınlık Cephesi MiaVita

MiaVita Beytepe, 3 metreyi aşan tavan yüksekliği ve bunlarla orantılı yüksek kapıları ile ferah ve konforlu yaşamın kapılarını aralıyor. Mimari trendlere önem veren MiaVita Beytepei sunduğu daire türleri arasında, örnekleri ABD ve Avrupa’da sıkça görülen Loft dairelere de yer veriyor. MiaVita Beytepe, Loft daireleri ile ferah, özgür ve modern yaşam alanları sunuyor. Projede; Fitness Salonu, Yüzme Havuzu ve Güneşlenme Terası, Sauna, Türk Hamamı, Cep Sinema Salonu, Basketbol Sahası, Müzik Stüdyosu ve Cafe bulunuyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109