İstanbul'un en iyi ofis binaları

İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı oldu.

İstanbul'un en iyi ofis binaları
 İstanbul'un en iyi ofis binaları

İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı oldu.

Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre belirlenen kriterler dikkate alınarak hazırlanan puanlama siteminde yaklaşık 100 ayrı kriter yer alıyor.
Yapılan puanlama sonucunda aynı puana sahip Orijin Plaza ve AND İstanbul’un en iyi ofis binaları oldular. Orjin Plaza büyük ve verimli kat alanı, İstanbul’un en yüksek otopark kapasitesine sahip olması, tek mülkiyete sahip olması, VIP asansörü, gelişmiş bina içi sosyal alanlara sahip olması gibi özelliklerle öne çıkarken AND de İstanbul’un en geniş lobi alanına sahip binası olması, LEED Platinum Sertifikası, yüksek otopark ve asansör kapasitesi, ziyaretçi ve servis araç parkı gibi özelliklerle rakiplerinin önüne geçiyor. Orjinve AND’yi Levent 199-Levent, Torun Tower-Esentepe, Paladium Tower-Ataşehir, Allianz Tower-Kozyatağı, Ferko Signature-Levent, Nidakule Levent-Levent, River Plaza-Levent, Trump Tower-Mecidiyeköy ve Emaar Square-Göztepe projeleri takip etti.

ANADOLU YAKASI, YENİ İŞ MERKEZİ
Listedeki 3 binanın Kozyatağı, Ataşehir bölgesinde, 1 binanın da Göztepe bölgesinde bulunması artık Anadolu Yakası’ndaki ofis bölgelerinin de en az Avrupa Yakası kadar önemli iş merkezleri haline geldiğinin de bir göstergesi. Ayrıca listedeki binaların ortak özelliği hem bina içinde hem de yakın çevrede sosyal imkanların ve ulaşım imkanlarının gelişmiş olması. Bu da kullanıcıların ofislerini artık bir bina değil bir yaşam alanı olarak gördüklerinin ve şirketlerin çalışan memnuniyeti ve bağlılığına daha çok değer vermeye başladığını gösteriyor.

HANGİ KRİTERLERE GÖRE SEÇİLİYOR
Ofisraporu bu binaları puanlarken aralarında konumu, alt yapısı, verimlilik oranı, teknolojik imkanları, çalışanlara sunduğu sosyal aktivite imkanları, temiz hava kapasitesi, ısıtma soğutma sistemleri, internet erişimi, kolay ulaşılabilir olması, otoparkı, kullanılan asansörlerin kalitesine kadar 100 ayrı kriter göz önünde bulundurdu. 


PUANLAMADA EN İYİ İLK YİRMİ OFİS BİNASI


Orjin Plaza- Maslak


AND- Kozyatağı 


Levent 199- Levent 


Torun Tower- Esentepe 


Paladium Tower-Ataşehir 


Allianz Tower-Kozyatağı 


Ferko Signature-Levent 


Nidakule Levent-Levent 


River Plaza-Levent 


Trump Tower-Mecidiyeköy 


Emaar Square-Gözepe 


Uniq Istanbul-Maslak 


Maslak Link-Maslak 


Vadi İstanbul-Kağıthane 


Nidakule Göztepe-Göztepe 


Kristal Kule-Levent 


Büyükdere 195-Levent 


Akkom Ofis Park-Ümraniye 


Sun Plaza-Maslak


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109