Dubai Cityscape 2015'te Türk şirketleri Projelerini tanıttı

Cityscape Global 2015 Fuarına katılan Türk Gayrimenkul firmaları sadece projelerini satmak için değil, isimlerini duyurmak, yabancı yatırımcılarla ortaklık görüşmeleri yapmak ve Körfez yatırımcısına yakın olmak için fuarda bulunduklarını iafde ediyor..

Dubai Cityscape 2015'te Türk şirketleri Projelerini tanıttı
Dubai Cityscape 2015'te Türk şirketleri Projelerini tanıttı

Dubai Cityscape 2015'e Türk gayrimenkul firmaları damga vurdu. 8 Eylül-10 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan Dubai Cityscape Global 2015 Gayrimenkul fuarında Türk inşaat şirketleri adeta show yaptı. Geçen yıla oranla iki katı artışla 61 Türk inşaat şirketi fuarda boy gösterdi. Fuarda ağırlıkta Dubai ve Türk firmaları projelerini sergiledi.

Mütekabiliyet yasası ile önü açılan yabancıya gayrimenkul satışı için Türk gayrimenkul firmaları başta Cityscape Global olmak üzere yurt dışı fuarlara büyük önem veriyor. Her yıl katılım artarak devam ediyor.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarına katılan Türk Gayrimenkul firmaları sadece projelerini satmak için değil, isimlerini duyurmak, yabancı yatırımcılarla ortaklık görüşmeleri yapmak ve Körfez yatırımcısına yakın olmak için fuarda bulunduklarını iafde ediyor..

Ağaoğlu Şirketler Grubu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarında Ataşehir’de inşaa edilen Finans merkezi projesinin maketini ilk defa fuarda tanıttı. Ortadoğu Direktörü İdris DemirhanYatırımcılardan ciddi bir ilgi ve alaka gördüklerini söyledi. Demirhan, "Bildiğiniz gibi Ataşehir'de inşaa edilen Finans Merkeznin adı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi. Önündeki uluslararası kelimesi çok önemli çünkü Singapur, Hong Kong, Londra, New York gibi ticaret merkezlerinin tam ortasında olan boşluğu  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projemiz ile doldurmayı düşünmek gibi bir amacımız var. Daha çok tanıtım amaçlı olarak Cityscape'deyiz. " ifadelerini kullandı.

DKY İnşaat

İbrahim Dumankaya Holding DKY İnşaat Fuarda 180 metrekarelik standında iki yeni projesiyle DKY Kartal ve DKY On Kağıthane ile katıldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya projelere yoğun ilgi olduğunu özellikle yeni konsept DKY On Kağıthane projesine özel ilgi gösterdiklerini açıkladı.

Sadece sıcak satış olarak Cityscape fuarına bakmadıklarını söyleyen Ali Dumankaya, "Cityscape'te büyük bir müşteri network trafiği bulunuyor. İş birliği imkanlarının yanı sıra uzun vadede fayda sağlayacak üst düzey Dubai'de yerleşik büyük firmalarla yaptığımız önemli görüşmeler devam ederken bu firmalarla İstanbul'da yeniden biraraya gelerek iş birliği apayrı yerlere gidebiliyor” dedi.

Aşçıoğlu Grup

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar gayrimenkul firması ile fuarda ortaklık anlaşması yaptığını açıkladı. Dubai merkezli Gayrimenkul geliştirici dev firma ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını açıklayan Aşçıoğlu, birlikte mesleki dünya vizyonumuzun tutuğunu görerek özel bir ortaklığa imza attıklarını söyledi. Yaşar Aşçıoğlu  Deyaar ile gerçekleştirdikleri ortaklık sayesinde Türkiye'ye büyük bir yatırımcı getirdiklerini ve bu ortaklık sayesinde gerek Türkiye'de gerek Dubai ve Körfez bölgesinde büyük çaplı projelere imza atmayı planladıklarını duyurdu.

Kuzu Grup

Kuzu Grup “Sea Pearl Ataköy” projesiyle Dubai Cityscape gayrimenkul fuarında boy gösterdi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu “Biz eskiden yurtdışı fuarına az katılırdık. Geçen sene Dubai Cityscape fuarında 30 katılımcı vardı şimdi 60 firma var. Kendimizi daha iyi tanıtmalıyız .Yurtdışı fuarlara katılmalıyız. Müteşebbisler olarak bu anlamda eksiğiz. Kendimizi ülkemizi iyi anlatmalıyız. İstanbul Londra’dan daha güzel. Sadece tanıtıma ihtiyacımız var. Türkiye büyük bir ülke ama gücümüzün farkında değiliz.” dedi.

Piyalepaşa Gayrimenkul

Polat Holding Piyalepaşa Gayrimenkul Beyoğlu’nda inşa edeceği İstanbul Piyalepaşa projesini fuarda görücüye çıkardı.  Fuarın hareketli geçtiğini ifade eden Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ,Türkiye’deki siyasi belirsizliğin Arap yatırımcıyı olumsuz etkilemediğini, dolar kurunun geldiği noktayı bilen yatırımcıların bunu avantaja çevirmek istediklerini ifade etti. Yücel “  Arap yatırımcı Türkiye’yi seviyor ve buranın bir parçası olmak

Kaynak/emlakpencerem.com

ATAŞEHİR AMLAKÇILAR, ADRES VE TELEFONLARI

EMLAK HABERLERİ

İNŞAAT FİRMALARI ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER