Varyap Meridian'da Yaşam Başladı
Batı Ataşehir'de bulunan Varyap Meridian'da, açık ve kapalı yüzme  havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna ve buhar odasından oluşan  sosyal tesislerin yanı sıra bisiklet park alanları da yer alıyor.
Batı Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nin yanıbaşında yer alan  dünyanın "en iyi mimari" projesi Varyap Meridian'da yaşam Ocak 2012'de  başladı. Varyap Meridian'ın ilk etabını oluşturan 24 katlı D Blok ve 41  katlı E Blok'ta yer alan 379 konut ve 9 dükkanın sahiplerine anahtar  teslimleri devam ediyor. Varyap Meridian'ın ikinci ve üçüncü etapları da  yine 2012'de teslim edilecek. Varyap Meridian; 5 adet yüksek katlı  konut ve A Plus ofis kulesi ile 3 adet ticari blok ve 14 villadan  oluşuyor.
LEED kayıtlı Türkiye'nin ilk ve tek yeşil karma konut projesi Varyap  Meridian'ın ilk etabında; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere kat  bahçeli ve teraslı olarak tasarlanan özel daireler yer alıyor. Daire  sahiplerine özel, binlerce metrekarelik ortak kullanım ve yeşil alan  sunan Varyap Meridian D ve E bloklarında, iki adet açık ve kapalı yüzme  havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar odası ve soyunma  odalarından oluşan sosyal tesislerin yanı sıra doğrudan blok  asansörleriyle bağlantılı kapalı otopark ve bisiklet park alanları da  yer alıyor.
Varlıbaş: "Varyap Meridian'da tüm etaplar bu yıl sonunda tamamlanacak."
Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Nisan 2009'da  inşaatına başladığımız Varyap Meridian projemizin ilk etabında yer alan  379 konut ve 9 dükkanın anahtar teslimlerine Ocak 2012'de başladık.  Projemizde yaşamın başlamasından son derece mutluluk duyuyoruz. Satışa  çıktığı günden bu yana Türkiye'de ve uluslararası piyasalarda büyük ilgi  toplayan ve yatırımcısına büyük getiri sağlayan Varyap Meridian, toplam  5 adet yüksek katlı bloktan oluşmaktadır. Projemizin, inşaatı devam  eden ikinci ve üçüncü etaplarını da bu yıl içinde teslim edeceğiz.  Projenin tüm birimlerinde yaşam bu yılsonunda başlamış olacak" dedi.
Peyzaj tasarımı ile benzersiz bir proje
Varyap Meridian, doğal kaynakların korunmasına yönelik peyzaj  tasarımıyla benzersiz bir örnek oluşturuyor. Hem sürdürülebilir peyzaj  tasarımı özelliği hem de yağmur suyu ve gri suyun tekrar kullanımı ile  Varyap Meridian'da LEED kriterlerine uygun olarak yüzde 50 oranında su  tasarrufu sağlanıyor. Peyzaj tasarımında olduğu gibi Varyap Meridian  dairelerinde kullanılan batarya ve rezervuarlar da tasarruflu özelliğe  sahip. Varyap Meridian banyolarında kullanılan 2,5 ve 4 litre su  harcayan çift basmalı rezervuarlar sayesinde yüzde 50 oranında su  tasarrufu sağlanıyor. Türkiye'de standart bataryaların dakikada  harcadıkları su miktarı 13-15 litre iken Varyap Meridian bataryalarında  kullanılan debi sabitleyici aparatları sayesinde harcanan su miktarı  dakikada 5,7 litre, duş başlıklarında ise dakikada 8.5 litreye düşüyor. 
Ataşehir Varyap Meridian'da Yaşam Başladı
Batı Ataşehir'de bulunan Varyap Meridian'da, açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesislerin yanı sıra bisiklet park alanları da yer alıyor.
                        YORUM EKLE
    
              
          1
          İstanbul Esenyurt'ta yangın faciası
        
            
          2
          Nedim Şener ve Ahmet Şık için 375 gün sonra tahliye...
        
            
          3
          Dolar çıkışta! 1,80'i gördü.
        
            
          4
          İETT’nin kısa tarihçesi...
        
            
          5
          İstanbul Anadolu yakasında elektrik kesintisi
        
            
          6
          ATAŞEHİR'DE YANGIN 1 ÇOCUK AĞIR YARALI
        
            
          7
          Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinde anlaşmazlık 
        
            
          8
          AYEDAŞ'dan Kredi Kartı İle Elektrik faturası Ödeme...
        
            
          9
          MarmaraPark inşaatında çıkan yangının arkasında...
        
            
          10
          Tuzla’daki Binalara 360 Derecelik Kameralarla Takip
        
        
  SON DAKİKA HABERLERİ
  ANKETTüm Anketler
  SIRADAKİ HABER