THY, PEGASUS NE ZAMAN UÇUŞLARA BAŞLAYACAK

THY, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uçuş durdurma kararını 28 Mayıs'a kadar uzattı.

THY, PEGASUS NE ZAMAN UÇUŞLARA BAŞLAYACAK
 THY, PEGASUS NE ZAMAN UÇUŞLARA BAŞLAYACAK
THY, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uçuş durdurma kararını 28 Mayıs'a kadar uzattı.
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Biliyoruz zor ama bu mücadeleyi kazanmak için hep beraber biraz daha sabretmemiz lazım. Maalesef, iç ve dış hat tarifeli seferlerimizi 28 Mayıs 2020 tarihine kadar iptal etmek zorundayız." ifadelerini kullandı. 


Türk Hava Yolları 'nın dün akşam saatlerinde yaptığı duyuruya göre;

Değerli Yolcularımız,

Koronavirüs küresel salgını sebebiyle, resmi otorotilerce alınan kararlar ve sizlerin sağlığı için aldığımız önlemler doğrultusunda, tüm iç hat ve dış hat uçuşlarımız 28 Mayıs  2020 tarihinde kadar  (28 Mayıs hariç) durdurulmuştur.

Bilet değişikliği ve diğer yalepleriniz için 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da web sitemiz ve mobil uyglamamız üzerinden talep formu doldurebilirsiniz.

Türk Hava Yolları






Pegasus uçuşları için yeni tarih verdi

COVID-19 nedeniyle uçuşlarını askıya alan Pegasus Hava Yolları, yurt içi seferlerinin başlama tarihini 28 Mayıs olarak güncelledi. Yurt dışı seferleri ise sistem üzerinde 1 Haziran olarak gözüküyor.

28 Nisan’da yaptığı yeni bir açıklama ile tüm iç hat ve dış hat uçuşlarını 28 Mayıs 2020 tarihine öteleyen Türk Hava Yolları’nın (THY) ardından gözler Türkiye’de bir diğer önemli hava yolu şirketi olan Pegasus’a çevrildi. Şirketten henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın uçuş tarihlerinin güncellenip güncellenmediğini araştırdık.
 
Bunun üzerine uçuşların tekrardan başlamasını sabırsızlıkla bekleyen Pegasus yolcular için Pegasus Hava Yolları’nın 0888 228 12 12 nolu çağrı merkezine ulaşarak şu detayları öğrendik:
 
YURT İÇİ UÇUŞLARI İÇİN YENİ TARİH 28 MAYIS – YURT DIŞI UÇUŞLARI İÇİN TARİH 1 HAZİRAN 

“Corona virüsü için alınan ilave tedbirler doğrultusunda 1 Mayıs 2020 tarihinden 15 Mayıs 2020 tarihine kadar iptal ettiğimiz seferlerimizin başlangıç tarihini 28 Mayıs 2020 olarak güncellemiş bulunmaktayız.

16-27 Mayıs 2020 iptal olan yurt içi seferlerinin bilet işlemleri için Ücretsiz Açığa Alma, Ücretsiz Değişiklik ve Ücretsiz İade imkanlarını sunuyoruz. Yurt dışı seferlerimiz ise sistemimiz üzerinde 1 Haziran 2020 olarak gözükmektedir.”
 
Eğer 16-27 Mayıs tarihleri arasına yurt içi uçuşu bileti aldıysanız yukarıdaki imkanlardan nasıl faydalanabileceğinizi ” 16-27 Mayıs 2020 İptal Olan Yurt İçi Seferlerinin Bilet İşlemleri Hakkında ” linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

PEGASUS BİLET ALMAK VE TARİH DEĞİŞTİRMEK İÇİN TIKLA

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109