NT’DEN 800 GENCE İŞ FIRSATI

Türkiye’nin en büyük eğitim ve kültür perakendecisi NT, okulların kapanması ile birlikte başladığı okula dönüş hazırlıkları çalışması için 800 genci istihdam edecek

NT’DEN 800 GENCE İŞ FIRSATI
 NT’DEN 800 GENCE İŞ FIRSATI
Türkiye’nin en büyük eğitim ve kültür perakendecisi NT, okulların kapanması ile birlikte başladığı okula dönüş hazırlıkları çalışması için 800 genci istihdam edecek. NT, üç aylık okula dönüş yoğunluğuna destek olması için alınacak gençlere kadrolu olma fırsatı da sunuyor.

Bol çeşitli, hesaplı, ve güvenilir okul alışverişinin Türkiye’deki en yaygın adresi olan NT, boş zamanlarını değerlendirmek ve kariyer hedefini perakende sektörü olarak belirleyen gençlere iş fırsatı sunuyor. Ziyaretçilerine güler yüzlü, hızlı, enerjik ve çözüm odaklı bir hizmet veren NT, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında okula dönüş yoğunluğuna destek olması için 67 ildeki 145 mağazası için 800 personel alacak.
NT İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Zıbak; “Son derece dinamik bir yapıya sahip perakende sektörünün ülke ekonomisindeki önemi büyük. Perakendecilik sağladığı istihdam büyüklüğü ve sunduğu kariyer fırsatları ile gençlerin sıklıkla tercih ettiği bir sektör. Perakende sektöründe kariyer hedefleyen kişilere ve özellikle boş zamanlarını çalışarak değerlendirmek isteyen öğrencilere NT olarak üç ay boyunca iş imkânı sağlıyoruz.” dedi.

Kadrolu çalışma fırsatı da mümkün!
Başarılı bir performans gösteren gençlerle kadrolu olarak çalışmaya devam edebileceklerini de belirten Zıbak: “Okula dönüş döneminde istihdam sağladığımız gençlerin performansından memnun kaldıklarımıza kadrolu iş imkanı da sağlayacağız.” dedi.

Kimler başvuru yapabilir?
NT İnsan Kaynakları Müdürü Zıbak başvuru şartlarını şöyle sıraladı; “Güler yüzlü, iletişim becerilerine güvenen, esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, nezaket ve saygı ile hizmet sunabilecek, lise, ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunu, 17-28 yaşlarındaki kişiler başvuru yapabilir. Adaylar nt.com.tr/basvuru adresinden başvurularını gerçekleştirebilir. Bunun yanı sıra başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar iş başı yapmadan önce uzaktan eğitim sistemiyle oryantasyon ve satış eğitimleri alarak okula dönüş sezonuna hazırlanmış olacaklar.” dedi.

NT Hakkında
NT, 1999 yılında Anadolu'da faaliyet gösteren Nil Mağazaları ve İstanbul'da faaliyet gösteren Tuna Mağazaları'nın birleşmesiyle sektörde NT adıyla hizmet vermeye başlamıştır. Kitap, kırtasiye ve teknoloji konseptiyle eğitimin ve kültürün destekçisi olarak faaliyetlerini yürüten NT, bünyesinde çalışan 1.000’i aşkın personeli ile ekonomik anlamda da önemli bir istihdam gücünün temsilcisi konumundadır. Kitap kategorisinde 20 milyondan fazla kitabı okuyucu ile buluşturan NT, 2010 yılında “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” belgesi ile ‘Altın Marka’ ödülü sahibi olmuştur. Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin ( TÜKİD ) eğitim ve denetim programlarının sonucunda kırtasiyede sağlıklı ve güvenilir alışveriş anlamına gelen K* Lisansını almaya hak kazanmıştır. NT, Akademetre araştırma firmasının gerçekleştirdiği fiyat araştırmasına göre son 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da en hesaplı okul alışverişinin adresi olmuştur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER