KOÇTAŞ, 34’ÜNCÜ MAĞAZASINI BAHÇEŞEHİR AKBATI AVM’DE AÇTI

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş, Türkiye’deki 34’üncü, İstanbul’daki 7’nci mağazasını Bahçeşehir’de bulunan Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Bu mağaza ile birlikte Koçtaş, 19 ilde toplam 180 bin m2 satış alanına ulaşmış oldu. 5 bin m2’lik satış alanına sahip Koçtaş Bahçeşehir, 100 kişilik kadroyla müşterilere hizmet verecek.

KOÇTAŞ, 34’ÜNCÜ MAĞAZASINI BAHÇEŞEHİR AKBATI AVM’DE AÇTI
Ev geliştirme perakendeciliği alanındaki faaliyetleriyle evleri güzelleştiren Koçtaş, açtığı yeni mağazalarla her geçen gün daha fazla sayıda tüketiciye ulaşıyor. Koçtaş hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye’deki 34’üncü, İstanbul’daki 7’nci mağazasını Bahçeşehir Akbatı AVM’de hizmete açtı.

100 kişiye iş imkanı yarattı

İstanbul’da Beylikdüzü, Eyüp, Kartal, Göztepe, Şişli ve Yenibosna mağazalarının ardından Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açılan yeni mağazayla birlikte Koçtaş Türkiye genelinde 19 ilde, 34 mağaza ve 180 bin m2 satış alanına ulaştı. Bahçeşehir’deki Akbatı mağazası ile Koçtaş, 100 kişiye daha ilave istihdam olanağı yaratmış oldu. Böylece Koçtaş’ın toplam çalışan sayısı da 3000’e yaklaşmış oldu.

Tüm yaşam alanları için binlerce çeşit ürün en uygun fiyattan tüketiciye ulaşacak

Koçtaş, Küçükçekmece Gölü'nün kuzeybatısında yer alan, toplu konut emlak projeleri çerçevesinde yapılaşmaya açılan ve planlı bir şekilde büyüyerek, örnek bir uydu kent halini alan Bahçeşehir’de konumlanan yeni mağazası ile çiçekten çimentoya kadar ev, ofis ve tüm yaşam alanları için ihtiyaç duyulan binlerce ürünü en uygun fiyattan tüketiciye ulaştıracak.

KOÇTAŞ ŞUBELERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

 ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER