Çankırı Vakfı 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı gerçekleşti

Çankırı Vakfı olarak düzenlediğimiz Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştiği 2019-2020 Akademik Yılı Açılış organizasyonu oldukça coşkulu geçti.

Çankırı Vakfı 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı gerçekleşti

 Çankırı Vakfı olarak düzenlediğimiz Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştiği 2019-2020 Akademik Yılı Açılış organizasyonu oldukça coşkulu geçti.



Çankırı’nın önde gelen siyasetçileri,STK üyeleri,işadamları ve bürokratlarıyla birlikte 250’in üzerinde öğrencinin katıldığı açılışta Çankırı Vakfı’nın yeni öğretim yılına ilişkin projeleri tanıtıldı,Çankırı Vakfı Hamilik Programı kapsamında hizmet veren 8 Hamimize plaketleri takdim edildi.Bu sene gerçekleştirilecek olan Çankırı Vakfı Akademisinin ilk dersi Galip Karataş tarafından gerçekleştirildi.



Çankırı Vakfı Başkanı Kpt. Mustafa CAN projelerin tanıtımının yapılmasının ardından yaptığı konuşmasında önemli başlıklara değindi.
‘BURSLAR VAKIF ÇATISI ALTINDA TOPLANMALIDIR.’

Çankırı Vakfı yönetiminin yoğun çalışmaları sonucunda burs kapasitesinin 700’e ulaştığını ifade eden CAN yılmayarak bu sayıyı artırmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.Çankırı STK’larının verdiği bursların vakıf çatısı altında toplanmasının Çankırı’ya fayda sağlayacağını belirten CAN bu konuda öncülük yaparak Çerkeş Dernekler Birliği’nin verdiği bursları Çankırı Vakfı’na devreden Erol TEPEBAŞI’na teşekkür ederek diğer STK’ların da aynı tutum içerisinde olmaları gerektiğini ifade etti.Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Anaçal’dan bursların vakıf bünyesinde toplanmasının sözünü aldığını belirten CAN bu sayede burs sayısının oldukça artacağının altınız çizdi.


ÇANKIRI VAKFI’NA SÜREKLİ GELİR SAĞLAYACAK BİR GAYRİMENKUL KAZANDIRMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ!
Çankırı Vakfı Genel Başkanı Mustafa CAN vakıf bünyesine sürekli kira geliri sağlayıp öğrencilere destek olacak bir gayrimenkulun alınması gerektiğinin altını çizdi.Bu konunun hassasiyetle üzerinde durduğunu ifade eden CAN ‘Çankırılı hayırseverlerin bu konuda vakfa destek olacağına inanıyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.


HAMİLİK PROGRAMI YENİ DÖNEMDE DAHA COŞKULU GEÇECEK
Geçtiğimiz yıl Ali Karaabalı önderliğinde başlatılan hamilik programı takdir toplamıştı.Birçok öğrenciye akademik eğitim,network,staj,istihdam gibi imkanlar sağlayan hamilik programı bu sene önceki seneye nazaran çok daha geniş bir bölüm yelpazesine hitap ederek daha çok öğrencinin faydalanabileceği bir programa dönüşecek.Mühendislik dalları,hukuk,tıp,finans gibi dallarda kendi alanında uzmanlaşmış 15 haminin eğitim verdiği program,alan yelpazesini ve hami sayısını artırarak başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.


HAYIRSEVER MEHMET EMİN ILDIZ’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Çankırı Vakfı aracılığıyla yıllardır birçok öğrenciye burs veren ve sık sık bağışlarda bulunan 90 yaşındaki Mehmet Emin ILDIZ’da açılış töreninde yer aldı.Teşekkür plaketini Vakıf Başkanı Mustafa CAN’ın elinden alan ILDIZ Çankırılılarla böyle büyük bir organizasyonda bir araya gelip hasret gidererek destek olduğu öğrencilerle vakit geçirdiği için mutluluk duyduğunu ifade etti.


ÇANKIRI VAKFI ŞERİFE BACI’NIN HAYATINI KİTAPLAŞTIRACAK
Çankırı Vakfı eğitim alanında bir ilke daha imza atıyor.Açılış töreninde yeni kurulan Çankırı Vakfı Yayınları’nın bastırmış olduğu Nutuk ve Elmalılı Hamdi Yazır’ın Kuran-ı Kerim meali misafirlere hediye edildi.Çankırı Vakfı Yayınlarının mevcut kitapları basmakla sınırlı kalmayacağını ifade eden Mustafa CAN Çankırı’nın bilinmeyen değeri Şerife Ana’nın hayatını ve İstiklal Yolu’nun önemini anlatan bir araştırma kitabı hazırlayarak Çankırı Vakfı yayınları bünyesine vakıf tarafındam derlenen ilk kitabın kazandırılacağının müjdesini verdi.

ÇANKIRI VAKFI’NDAN BİR İLK DAHA
Mustafa Yurttaş ve Caner Ceylan önderliğinde bu sene başlatılan,birçok öğrenci ve yetişkinin yararlanabileceği akademi programı Kasım ayı itibariyle hayata geçti.İlk ders açılış töreninde Çankırılı işadamı Galip KARATAŞ tarafından gerçekleştirildi,oldukça verimli geçen dersin sonunda KARATAŞ ‘Öğrencilerle tecrübelerimi paylaşmaktan dolayı çok mutluyum.Bizlere bu imkanı sağlayan Çankırı Vakfı’nın her zaman yanında olduğumu buradan ifade ediyorum’dedi.Yıl içerisinde devam edecek olan Çankırı Vakfı Akademisi her eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecek olup yoğun katılım olması bekleniyor.Akademiye Vakfımızdan burs alan/almayan tüm öğrenciler ve hemşehrilerimiz katılabilir.

Çankırı Vakfı Akademisi programı şu şekilde;

23 KASIM CUMARTESİ
SAAT 11:00
KİŞİSEL MARKALAŞMA
Ertuğrul MÜYESSEROĞLU

23 KASIM CUMARTESİ
SAAT 14:00
ETKİLİ ÇEVRE OLUŞTURMA VE NETWORKİNG
Zafer DÜZTEPE

30 KASIM CUMARTESİ
SAAT 11:00
LİDERLİK
Dr.Yunus Emre GEDİKLİ

07 ARALIK CUMARTESİ
SAAT 11:00
ETKİLİ KONSANTRASYON YÖNETİMİ
Zeynep YURTTAŞ

07 ARALIK CUMARTESİ
SAAT 14:00
YETİŞKİNLER İÇİN DRAMA
Nilay ÇITAK

14 ARALIK CUMARTESİ
SAAT 11:00
İNOVATİF DÜŞÜNME BECERİLERİ
Yunus Emre KARAHAN

14 ARALIK CUMARTESİ
SAAT 14:00
İNSAN TANIMA SANATI
Zafer DÜZTEPE

21 ARALIK CUMARTESİ
SAAT 11:00
İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 15:36

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109