BUZDA KAYMAYAN AKILLI AYAKKABI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Buzda kaymayan taban teknolojisi ile geliştirilen “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabı, bu sezon SPX mağazalarında ve SPX’in online alışveriş yapılan internet sitesinde büyük ilgi görüyor.

BUZDA KAYMAYAN AKILLI AYAKKABI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
BUZDA KAYMAYAN AKILLI AYAKKABI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Buzda kaymayan taban teknolojisi ile geliştirilen “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabı, bu sezon SPX mağazalarında ve SPX’in online alışveriş yapılan internet sitesinde büyük ilgi görüyor.

Buz üzerinde eşsiz bir tutunma sağlayan “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabı, yoğun kar yağışının olduğu günlerde rahatça yürümeye olanak sağlayarak hayatı kolaylaştırıyor. Merrell’ın bu yenilikçi modeli, şık tasarımı ve konforu ile outdoor kıyafet sevenler tarafından günlük kullanımda da yoğun olarak tercih ediliyor. 

SPX - SPORT POINT EXTREME’DEN BUZDA KAYMAYAN AYAKKABI ÖNERİSİ: “MERRELL MOAB FST ICE+THERMO”

Buzda yürümek herkesin korkulu rüyası… Buzun üzerinde ayakta durmanın zorluğunu aşmak için İtalyan taban markası Vibram ile dünyanın en büyük outdoor ayakkabı markası Merrell’in işbirliğinde buzda kaymaz taban teknolojisi geliştirildi. “Arctric Grip” adını taşıyan bu yenilikçi taban ile tasarlanan “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Buzda rahatça yürümeye imkan veren “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabı, SPX - Sport Point Extreme mağazalarında ve SPX’in online alışveriş sitesi spx.com.tr'de en çok satılan ürünler arasında ilk sırada yer alıyor.

Sıcaklık sıfır dereceye düşünce buzda kaymaz taban teknolojisi devreye giriyor

Buzda kaymayan tabanlar havanın soğuduğunu algılayarak renk değiştiriyor. Hava sıcaklığı sıfır dereceye düştüğünde ise buza yapışkan bir zamk gibi yapışma özelliği devreye giriyor. Merrell’in bu modeli ayrıca suyu geçirmiyor ve nemi de dışarıda tutuyor. İç tasarımdaki yün astar sayesinde elde edilen yalıtım ise ayakları sıcak ve rahat tutuyor.

Buzda soğuk ortamda yürüyenler ve kaymaktan korkanlar Merrell ve Vibram’ın birlikte geliştirdiği “Merrell Moab FST ICE+ Thermo” ayakkabıyı tercih edebilirler. Hem kadınlar hem de erkekler için fiyatı 579.99 TL olan “Merrel Moab FST ICE+ Thermo”yu alanlara ikinci üründe 125 TL indirim fırsatı da sunuluyor. Ayakkabı teknolojisinde gelinen son noktalardan biri olan “Merrel Moab FST ICE+ Thermo” hakkında daha geniş bilgi Youtube’da SPX TV’de yer alıyor: https://youtu.be/mxqk48GsXHI 

BUZDA KAYMAZ MERRELL AYAKKABIDA KULLANILAN TEKNOLOJİLER

VIBRAM

Vibram özellikle dağ yürüyüşü/tırmanış botlarında çok ünlü ve geçerli bir taban markasıdır. Bir dağ yürüyüşü ayakkabısının olmazsa olmazıdır. Volkanize kauçuk ile güçlendirilen tabanın başlıca özellikleri hafifliği, esnekliği, sağlamlığı ve yüksek sürtünme katsayısına sahip olmasıdır. Toprak zeminlerde ve bozuk arazide maksimum tutunmayı sağlar, kolay aşınmaz.

M-SELECT WARM

Merrell’ın yeni teknoloji yatırımlarından M-Select Warm ile soğuk hava koşullarda ayaklar sıcak kalıyor. M-Select Warm’da termal astar kullanılırken, micro hava paketleri vücut sıcaklığını hapsediyor ve ısı yalıtımı sağlıyor. Eskime ve sıkıştırılmaya dayanıklı olan bu teknolojinin en önemli 3 özelliği ise ince olması, sıcak tutması ve hafif olması.

M-SELECT DRY

M-Select Dry teknolojisi, dünyanın en kaliteli, su geçirmeyen ve nefes alabilen astarı olan Gore-Tex’e muadil bir teknolojidir. Kullanıcılar M-Select Dry ile Gore-Tex konforundan ve güvencesinden vazgeçmeden aynı konforu yaşayabiliyorlar. M-Select Dry astar üzerinde gözenekler bulunan çok ince bir zardır. Bu gözeneklerin her biri su damlasından bile küçüktür. Bu nedenle sıvı haldeki su damlası kesinlikle geçmez. Aynı zamanda bu gözenekler bir su buharından (buhar molekülleri) kat kat büyüktür. Ayak terlemeye su buharı halinde başlar, zarın yüksek nefes alma kabiliyeti sayesinde bu su buharı ayakkabının içinde tere dönüşmeden dışarı atılır ve ayak maksimum derecede kuru kalır.

M-SELECT FRESH

Merrell’ın bir başka teknoloji yatırımı olan M-Select Fresh özelliği ile ayakkabının içinde bakteri ve mantar oluşumu engelleniyor. Aynı zamanda kötü kokuyu absorbe eden M-Select Fresh, poliüretan malzemeden üretilmektedir. Poliüretan malzemenin özel yastıksı etkisi kullanıcılara rahat bir yürüyüş sağlamaktadır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109