“SPX - SPORT POINT EXTREME” YENİ LOGOSUNU ARIYOR

Dünya lideri markaların ürünlerine mağazalarında yer veren SPX - Sport Point Extreme, logosunu yenilemek için harekete geçti.

“SPX - SPORT POINT EXTREME” YENİ LOGOSUNU ARIYOR
 “SPX - SPORT POINT EXTREMEYENİ LOGOSUNU ARIYOR

Dünya lideri markaların ürünlerine mağazalarında yer veren SPX - Sport Point Extreme, logosunu yenilemek için harekete geçti.
Extreme spor meraklılarının heyecanını paylaşmak için 1989 yılından bu yana dünya lideri markaların ürünlerine mağazalarında yer veren SPX - Sport Point Extreme, logosunu yenilemek için harekete geçti. Adrenalin ve alternatif spor kategorilerinde pazar lideri olan SPX, yeni logosunu genç tasarımcılara yönelik yaptığı yarışmanın sonunda seçecek. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada son başvuru tarihi ise 28 Şubat 2017 olarak belirlendi.

SPX’TEN GENÇ TASARIMCILARA YÖNELİK LOGO TASARIMI YARIŞMASI

Adrenalin ve alternatif spor kategorilerinde 28 yıldır hizmet vererek bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılayan SPX, bir tasarım yarışmasıyla yeni logosunu seçecek. SPX yeni logosunun enerjisi ile önümüzdeki dönemde müşterileriyle olan bağını daha da güçlendirmek istiyor. 

SPX’in tasarım yarışmasına isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Jürinin özgünlük, dikkat çekicilik, akılda kalıcılık, kolay anlaşılırlık, SPX marka değerleriyle uyumluluk kriterlerine göre yapacağı değerlendirme sonucunda kazanan yarışmacı belirlenecek. Yarışmanın başvuruları, [email protected] adresi üzerinden 28 Şubat 2017 tarihinde saat 18.00’e kadar yapılabilecek. Kazanan yarışmacı 3 Mart 2017 tarihinde SPX’in Facebook kanalında açıklanacak. Birinci olan tasarımcı SPX'ten 10.000 TL hediye çeki kazanacak. 

Logo yarışmasının katılım koşulları bu adreste yer alıyor: spx.com.tr/logo-yarismasi/

SPX, yeteneklerine güvenen tüm tasarımcıları logo yarışmasına katılmaya davet ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109