SULTANBEYLİ’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI

SULTANBEYLİ’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI

SULTANBEYLİ’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI
SULTANBEYLİ’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI  Uzun zamandır ilçeye kazandırılması planlanan Sultanbeyli Hükümet Konağı için çalışmalar başladı. Binanın tamamlanması için hedeflenen süre 1 yıl…

Sultanbeyli halkının daha hızlı hizmet alması adına kamu hizmetleri artık tek binada toplanıyor. Yakın zamanda projesi tamamlanan Hükümet Konağı’nın inşaatı için çalışmalara başlandı.

Kamu hizmetlerinin daha kolay ve hızlı işlemesi, vatandaşın işini tek merkezden yürütebilmesi adına yapılan çalışmalarda sona gelindi. Arsası Sultanbeyli Belediyesi tarafından tahsis edilen Hükümet Konağı’nın kısa süre önce projesi onaylandı ve yapılan ihale sonrası vakit kaybetmeden inşaata başlandı.

Hedeflenen süre 1 yıl…

Abdurrahman Gazi Mahallesi, Belediye Caddesi’nde bulunan Sultanbeyli Kaymakamlığı hizmet binası karşısına yapılan Hükümet Konağı’nın inşaatı için 10 bin metrekare yer ayrıldı. Bodrum katı hariç 5 kattan oluşacak binada, ilçe Kaymakamlığı ile birlikte; Milli Eğitim, Nüfus, Tapu Sicil, Mal Müdürlükleri ve ilgili diğer müdürlük ve birimlerin hizmetleri bir araya gelecek.

Sultanbeyli’nin bu yılki en büyük projelerinden biri olan Hükümet Konağı’nın tamamlanması için hedeflenen süre 1 yıl… İlçe halkının yeni Hükümet Konağı’na 2012 yılında kavuşması bekleniyor.

www.atasehirweb.com



www.atasehirweb.com
www.atasehirweb.com
www.atasehirweb.com
www.atasehirweb.com


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER