SULTANBEYLİ’DE ŞÖLEN GECESİ

SULTANBEYLİ’DE ŞÖLEN GECESİ

SULTANBEYLİ’DE ŞÖLEN GECESİ
Sultanbeyli’de düzenlenen Toplu Nikah Şöleni’yle tam 63 çift dünya evine girdi, düzenlenen şölende ilçe halkı doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizi ise sevilen sanatçı Ferhat Göçer’di.  

Sultanbeyli’de 21 Mayıs gecesi şölen heyecanı vardı. Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Nikah Şöleni’yle 63 çift, mutlu yuvaların ilk adımını attı.
TEM Otoyolu Sultanbeyli gişeleri yanındaki alanda, gelin ve damatlar hazır beklerken Sultanbeylililer, alanı programdan saatler önce doldurdu. Sunuculuğunu Burak Sezen’in yaptığı program, sevilen sanatçı Ferhat Göçer’in şarkılarıyla başladı.

“Mutlulukları resmileştirdik”

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “evli çiftlerimizin resmi haklarını korumak için ‘mutluluklarını resmileştirdik’ sloganı ile bir kampanya başlattık. Hem evlenmek isteyen, hem de evli fakat resmi nikâhı olmayan çiftlerimizin nikâhlarını kıyıyoruz. Kampanyamız devam edecek. Sultanbeyli’de daha önce evlenip resmi nikâhı olmayan herkesin nikâhını aynı şekilde kıyacağız.” dedi ve evlenen çiftlere mutluluklar diledi.

Konuşmasının ardından Keskin, sahnedeki çiftin nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini Sultanbeyli İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Cengiz ve BBP İlçe Başkanı Ersin Nasuhi Kaya yaptı. Çiftlere evlilik cüzdanını İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan takdim etti.

Keskin nikâhın ardından diğer çiftlerin yanına giderek onları tebrik etti ve hediyelerini verdi.

Nikâh merasimleri sonrası sahneye tekrar çıkan Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını seslendirdi ve çiftler şarkılar eşliğinde ilk danslarını etti. Şölen gecesi havai fişek gösterileri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109