Siyaset ve TBMM'nin Gençleşmesi lazım

Furkan Gök, Siyaset ve TBMM'nin Gençleşmesi lazım dedi.

Siyaset ve TBMM'nin Gençleşmesi lazım
Siyaset ve TBMM'nin Gençleşmesi lazım


Furkan Gök, Siyaset ve TBMM'nin Gençleşmesi lazım dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN; Artık Gençlerimizin önünü açmalıyız, Bunun için Yeni Anayasa maddeleri arasında Milletvekilliğin yaşı 18 indirilmesi için düğmeye bastık. Meclisi Gençleştirirsek ne olur ?

Meclise Genç vekiller girer ise Meclis daha Hareketli, dinamik, Hızlı işlemsel hale gelmiş olur.


Bunun için illa 18 yaşındaki bir genç vekil olsun demiyoruz ki biz. 20 yaşındaki yada 21,22,23,24 gibi yaşlardaki gençler de söz sahibi olsun diyoruz,bunun için 18 yaş indirgemesi uygulanmıştır.
Bizki 21 Yaşında İslambol'u fetheden Ulu Hakanlar Hakanı Fatih Sultan Mehmed HAN Hazretlerinin Torunları değilmiyiz ki Meclis de Gençler olmasın büyüklerimiz bunu çok iyi düşünmelidir ve anlayışla karşılamalıdırlar.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de Gençlere çok önem vermiştir; Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.

Atalarımız da Gençliğe her daim önem verdiği gibi İslam Dinimizde Gençlere çok önem vermiştir;“Bir genç, ilim ve ibadet içerisinde yetişir, olgunlaşırsa; Allah, Kıyamet Günü ona yetmiş iki sıddîkin sevabı kadar sevap verir.” (Camiu’s-Sağir) 

Yani Özetle Türkiye de artık Gençlerin her dalda önleri açılmalı,Gençler de bunun bilincinde olmalı ona göre davranmalı  İlmi çok güzel okumalı,kendisini İslam a ve Türklüğe yetiştirmelidir. Dava şuuru ile Genç kendisini aşılamalı Dinine,Devletine,Vatanına,Milleti adamış bir Genç haline geldikten sonra bırakın o genci her istediğini yapabilme derecesine gelmiş olur. 

Biz Gençler  olarak da buna hazırız. Türkiye Sende buna Hazırsan Gençlere Büyüklük yapın onların elinden tutun ve Destek olun.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109