Metro Sülüntepe’den de geçecek

Metro Sülüntepe’den de geçecek

Metro Sülüntepe’den de geçecek
Metro Sülüntepeden de geçecek
 
Sülüntepe Bölge sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, mahallelilere metro müjdesi verdi. Kadıköy-Pendik Metrosu’nun Kaynarca’ya ulaştığını ifade eden Başkan Şahin; “Metro, Marmara Üniversitesi istasyonundan sonra Şeyhli, Kurtköy ve Sülüntepe mahallelerimizden de geçecek” dedi.
 
Belediye Başkanı Kenan Şahin bu kez Sülüntepe Bölge sakinleri ile bir araya geldi. Pendik genelinde yapılan ve gelecekte uygulamaya konulması planlanan projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Şahin, Sülüntepelilere metro müjdesi verdi.

Metro’nun yer altından Kaynarca’ya ulaştığını belirten Başkan Şahin; “Marmara Üniversitesi istasyonundan sonra Şeyhli, Kurtköy ve Sülüntepe mahallelerimizden geçerek Sabiha Gökçen Havaalanı’na ulaşacak” dedi. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda metronun Pendik’e sadece ulaşım anlamında değil, her alanda önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Şahin, metro hattı   bittiğinde,  Pendiklilerin E-5 ve TEM karayollarını kullanmadan Halkalı’ya kadar hızlı ve kolay bir şekilde gidebileceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali kurt
ali kurt - 11 yıl Önce

ne zaman geçecek...?bizim bilmediğimiz bir metro mu var istanbulda..

SIRADAKİ HABER