1. Türkiye Plaj Tenis Şampiyonası sona erdi

1. Türkiye Plaj Tenis Şampiyonası sona erdi

1. Türkiye Plaj Tenis Şampiyonası sona erdi
Ana sponsorluğunu Pendik Belediyesi ve PTT’nin yaptığı, Aydos Life Club’ın evsahibi olduğu 1. Türkiye Plaj Tenisi Şampiyonası, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in de katıldığı final ödül töreninin ardından sona erdi.

Türkiye’nin ilk ve tek plaj tenisi şampiyonasında, erkek takımlar final maçında, tenis milli takımı eski oyuncularından Dünya Baltacıoğlu ve Tunç Müstecaplıoğlu ikilisine karşı,  Sami Beceren ve Barış Ergüden ikilisinin mücadelesi heyecanlı bir çekişmeye sahne oldu. Maçı Sami Beceren ve Barış Ergüden ikilisi 3-2’lik setlerle kazanırken; bayan takımlar finalinde Yıldız Yiğitpüdü ve Fidan Özbakır ikilisi, Aysel Okatan ve Ayşenur Türker ikilisini 3-1 yenerek şampiyonluğu göğüsledi. Karma takımlar final maçında ise, tenis milli takım oyuncuları Seden Soyalp ve Arda Saran ikilisi, performans tenis oyuncuları Pınar Burkut ve Ersin Kayım’ı 3-1’lik setle yenerek kupaya uzandı.

Başkan Şahin, yarışmacılara kupa ve ödüllerini takdim etti

10 bin dolar ödüllü 1. Türkiye Plaj Tenis Şampiyonası’nda, final mücadelelerinde yoğun efor sarf eden oyunculara kupa ve ödülleri, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin tarafından verildi. Plaj Tenisi Şampiyonası’na sponsor olan Pendik Belediyesi ve PTT, spora ve sporcuya olan desteğinden ötürü çekişmeli şampiyonayı göz kırpmadan izleyen seyircilerin takdirini kazandı. Belediye Başkanı Kenan Şahin konuşmasında, plaj tenisinin Türkiye’de yeni bir spor kulvarı olduğunun altını çizerek, seyircilerin beğenisini kazanan mücadelelerden sonra, plaj tenisinin kısa süre içerisinde ilgiyle takip edilen sporlar arasına gireceğine inandığını belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109