MALTEPE'DE KORKUNÇ CİNAYET

MALTEPE'DE KORKUNÇ CİNAYET

MALTEPE'DE KORKUNÇ CİNAYET
MALTEPE'DE KORKUNÇ CİNAYET

Malte cevizli mahallesinde kullanılmyan su kuyusu içinden kolu ve başı olmayan bir ceset çıkartıldı. Kuyudan çıkartılan cesedin bir kadına olduğu tahmin ediliyor. Polis itfaiye ve Belediye ekiplerinden yardım alarak 20 metrelik kuyudan cesedi çıkardı.
 
Maltepe Cevizli Mahallesi piri rei caddesi üzerinde bulanan metruk binalara ait arazi içinde kullanılmayan 20 metrelik su kuyusu içinde başı ve sol kolu olmayan bir ceset çıkartıldı, yapılan ilk incelemelerde ayağı küçük olan cesedin bir bayana ait olduğu iddia edildi.

olayyerinde yapılan incelemelerin ardından ceset Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Metruk binada kalan tinerci ve uyuşturucu bağımlısı kişiler tarafından saat 07.00 sıralarında polise haber verilmesinin ardından buluan ceset nöbetci savcının yaptığı inceleme sonuçu otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna yollandı. Kuyunun suyu vidanşör ile çekildikten sonra cesede ait baş ve kol arama çalışmaları yapıldı, kuyuda yapılan tüm aramalara rağmen kol ve bacak bulunamadı, polis şahsın başka yerde öldürülüp kuyuya atıldığını iddia etti. Adli tıp kurumundan gelecek bilgiler doğrultusunda cesedin kime ait olduğu tespit edilecek, polis olayla ilgili kayıp olan veya evden kaçan genç kızlar üzerinde araştırma başlattı, polis ayrıca olayın bir terö cinayetine kurban edilmiş bir genç kızın olabileceğini iddia etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER