İSÖM Florya özürlüler yaz kampı başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), özürlü ve ailelerini, sosyal yaşamın her alanında destekleyerek, hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İSÖM Florya özürlüler yaz kampı başlıyor

Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan biri de “Florya Özürlüler Yaz Kampı”. Denize karşı 60 bin m2 alana yayılan ve tam donanımlı 55 kamp evinden oluşan Florya Özürlüler Yaz Kampı, bu yıl da yine özel bir açılış töreniyle özürlülerin hizmetine sunuluyor.

Bin 500 özürlü ve ailesinin katılacağı kamp açılışında, yetenekli özürlü müzisyenlerden oluşan İSÖM Gösteri Sanatları Topluluğu Mehter Takımı, mehter marşlarıyla açılışa renk katacak. İSÖM Müzik Grubu da sergileyeceği canlı performansla davetlilere keyifli anlar yaşatacak. Açılış programında ayrıca, sürpriz animasyon ve özel eğlence gösterileri de yer alacak.

2011-2012 sürecinde Vanlı depremzedelere de sıcak bir yuva olan Florya Özürlüler Yaz Kampı, tam donanımlı kamp evlerinden kafeteryasına, çocuk bahçesinden internet kafeye, spor tesisleri ve yürüyüş parkuruna, Boğaz turlarından açıkhava sinemalarına kadar tüm altyapı ve tesisleriyle yeni misafirlerini ağırlamaya hazır.

Kampta, klimalı ve müstakil odalarda tatil…

Toplam 60 bin m2 alan üzerine Florya sahiline kurulmuş Yaz Kampı’nda özürlü ve özürlü yakınları tatil yapıyor. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, çardak ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta özürlü ve özürlü yakınları 1 hafta boyunca tatil yapıyor.

Ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlamaları, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimleri, veda partisi gibi etkinlikler yer alacak.


TARİH   : 29 Haziran 2012 – Cuma
SAAT    : 14.30
YER      : Ümraniye Mh. Kazım Silivri Sk. No: 36/1
Çiroz Mevkii / FLORYA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ÖZÜRLÜLER MÜDÜRLÜĞÜ
Adres ve Telefonları İçin Tıkla


   


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER