BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL SÜRPRİZLER ve EĞLENCE OPTİMUM’DA

Babalar Gününe Rekabet Katacak, Sürpriz Hediyelerle Dolu Tavla Turnuvası 16 Haziran Cumartesi Günü saat 12.00 de Optimum Outlet’te gerçekleşecek.

BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL SÜRPRİZLER ve EĞLENCE OPTİMUM’DA
İstanbul Optimum Outlet’te gerçekleşecek olan ödüllü tavla turnuvasında, dereceye giren ilk 3 yarışmacı sürpriz hediyeler kazanacak. 16 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan turnuvaya katılmak için Optimum Outlet danışmasına ön kayıt yaptırılması yeterli olacak.

Tavla turnuvasında 1. olan yarışmacı Bodrum Club Flipper’da tatil ve Fracassetti’den 50 TL değerinde hediye çeki, 2. olan yarışmacı Kuşadası HLC’de tatil ve Fracassetti’den 50 TL  değerinde hediye çeki, 3. olan yarışmacı ise Bodrum Club Dedeman’da tatil  ve Fracassetti’den 50 TL değerinde hediye çeki, kazanacak.
Optimum’dan Babalar’a Özel Kravatlar…

Sınırsız indirimlerin, eğlencenin ve sürprizlerin birarada olduğu alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest süresince her Cuma ve Cumartesi gece 23:00’a kadar açık olacak olan Optimum Outlet, her 100 TL’lik alışverişe Babalar Günü’ne özel kravat hediye ediyor. Sezonun en moda renk ve modellerinden oluşan kravatları tüm babalar çok beğenecek.

Optimum’da Babalar Günü haftasında 16 Haziran günü Filiz Özkol ile astroloji ve yıldız haritası etkinliği, Babalar Gününe özel karikatür etkinliği ve 18 – 24 Haziran tarihleri arasında ziyaret edebileceğiniz  Mentorluğunu ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un gerçekleştirdiği “9’dan 90’a Darüşşafaka Sergisi” sizleri bekliyor.

Ayrıca sosyal medyadaki takipçilere yönelik olarak facebook ve twitterda da babalara özel hediyeli yarışmalar yapılacak.

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar ve alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul - Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com  /  www.facebook.com /optimumoutlet www.twitter.com/optimum_outlet
Lova PR Halkla İlişkiler ve Danışmanlık 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2012, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER