Sancaktepe İftarda Buluştu

Sancaktepe İftarda Buluştu

Sancaktepe İftarda Buluştu


Sancaktepe Belediyesinin ev sahipliğinde Fatih Restaurantta düzenlenen. iftar yemeğine İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Sancaktepe İlçe Kaymakamı Necmettin Kalkan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Çoşkun ,Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar,  ilçede bulunan siyasi partilerin temsilcileri, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, İş adamları, Din Görevlileri, Okul Müdürleri ve Basın Mensupları ile Sancaktepe Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada; ramazan ayının önemine vurgu yaparken, ‘Ramazan ayı; gönüllerin yumuşadığı, bereketin arttığı, kardeşliğin derinleştiği, 30 gün boyunca komşuların, kardeşlerin, arkadaşların bir araya geldiği, birlik ve beraberlik için çok önemli bir ay olduğunu belirtti. İftar yemeğine katılan konuklar ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Sancaktepe İlçe Kaymakamı Necmettin Kalkan ise Kaymakamlık olarak ramazan öncesi 1000 aileye yardımda bulunduklarını ve ilçede yer alan hayırseverler ile el ele verip ihtiyaç sahiplerine yardımlara devam edeceklerini belirtti.

İftar yemeğinin konukları arasında olan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen ise iftar yemeğini düzenleyen Sancaktepe Belediyesine teşekkür ederken, Ramazan Ayının diğer aylardan farkına vurgu yaptı ve tüm İslam âleminin bu ayın manevi havasında buluştuğunu sözlerine ekledi.

Program fasıl grubunun ilahileri devam ederken ,yapılan dua ile son buldu.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER