Marmara'ya kar yağacak mı?

bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bölgenin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Marmara'ya kar yağacak mı?
Marmara'ya kar yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden edindiğimiz bilgiye göre, bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bölgenin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji’den edindiğimiz bilgiye göre havanın parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bölgenin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün beklenen hava tahmini ise şöyle;
 
Rüzgarın; Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
Kuvvetli rüzgar uyarısı
 
Rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 Km/s) olarak eseceği belendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER