Tatlıses'ten Erdoğan'ı güldüren mesaj

Tatlıses'ten Erdoğan'ı güldüren mesaj

Tatlıses'ten Erdoğan'ı güldüren mesaj
Uğradığı saldırıda yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, yüzde 50'lik oy oranıyla yeniden iktidara gelen Başbakan Erdoğan'a bir sürpriz yaptığı ortaya çıktı.
Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses arasında yapılan telefon konuşmasının detaylarını taşıdı bugünkü köşesine.

İŞTE O YAZININ İLGİLİ KISMI...

Çıraklık, kalfalık döneminden sonra 'usta' sıfatı yakıştırılan Başbakan Erdoğan'a 'siyasetin mareşali' diyen bir sanatçı da çıktı...

SİYASETİN MERAŞALİ

O isim İbrahim Tatlıses...

Hızla iyileşme sürecine giren Tatlıses'in geçtiğimiz hafta Başbakan Erdoğan'ın cep telefonuna şu kısa mesajı gönderdiğini öğrendim: "Üç defa meydan muharebesi kazanana mareşal derler. Üç defa seçim zaferi kazanana da siyasetin mareşali..."

ERDOĞAN'I GÜLDÜRDÜ

Başbakan, bu mesajı alınca gülerek Tatlıses'i aramış. Tatlıses, "Nasılsınız Başbakanım" diye sorunca... Başbakan Erdoğan, "Bizim nasıl olduğumuz önemli değil, asıl sen nasıl oldun" demiş. Tatlıses de buna karşılık, "Buranın bu kadar iyi olduğunu bilseydim Almanya'ya hiç gitmezdim. Tedavi iyi gidiyor, çok iyiyim" yanıtını vermiş. Bir süre sohbet ettikten sonra 'siyasetin mareşali' esprisine gülüp kapamışlar telefonu.

ARALARININ BOZUK OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Seçimde adaylık başvurusunu Erdoğan bizzat almış, ancak Tatlıses'i aday göstermemişti. Bu olay sonrasında Tatlıses'in kalbinin kırıldığı iddia edilmişti. Tatlıses'in attığı mesaj ve Başbakan'la yaptığı muhabbet gösteriyor ki ikilinin arasına kara kedi falan girmiş değil.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109