Yılbaşı hediyenizi Darüşşafaka'dan seçin

Darüşşafaka yeni yıla girerken kişiye ve kurumlara özel yılbaşı ürünleriyle Türkiye’de “eğitimde fırsat eşitliği”ne destek olma fırsatı sunuyor.

Yılbaşı hediyenizi Darüşşafaka'dan seçin
Yılbaşı hediyenizi Darüşşafaka'dan seçin

Darüşşafaka yeni yıla girerken kişiye ve kurumlara özel yılbaşı ürünleriyle Türkiye’de “eğitimde fırsat eşitliği”ne destek olma fırsatı sunuyor.

Ülkemizin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu Darüşşafaka, kurumsal ve bireysel bağışçıları için yılbaşına özel ürünler tasarladı. Yeni kaynaklar yaratarak, daha fazla çocuğun yaşamına dokunmayı hedefleyen Darüşşafaka, 2015 yılı için “Masa Takvimi”, “Kartpostal”, “Bardak Altlığı” ve “Yeni Yıl Tebrik Sertifikası” ve "Ambalaj Kâğıdı" hazırladı.
 
Darüşşafaka Masa Takvimi: 2015 yılı için iki farklı masa takvimi oluşturan Darüşşafaka, bu yıl da öğrencilerinin yaratıcılığını ve Darüşşafaka'nın yeşil-siyah kapılarının ardındaki yaşamı Darüşşafaka dostlarıyla buluşturuyor.
 
Bitmeyen Hikaye: 2012 yılı Darüşşafaka mezunu Çağdaş Torbacıoğlu'nun objektifinden yansıyan fotoğraf karelerinin yer aldığı "Bitmeyen Hikaye" başlıklı masa takvimi, Darüşşafaka çatısı altında 151 yıldır süren yaşamın kapılarını aralıyor.
 
Eğitimde Fırsat Eşitliği: Darüşşafakalı öğrencilerin "ülkeler" konseptli resimlerinden oluşan " Eğitimde Fırsat Eşitliği" başlıklı masa takvimi ise öğrencilerimizin renkli dünyasını sizlerle buluşturuyor.
 
Darüşşafaka Bardak Altlıkları: Darüşşafaka’da okuyan öğrencilerin tasarladığı ve iki farklı malzemeden oluşan "Bardak Altlıkları" ile 2015 yılında da içeceklerinizi iyilik ve keyifle yudumlayacaksınız!
 
Darüşşafaka Kartpostalları: Sevdiklerinizin, iş ortaklarınızın yeni yılını Darüşşafakalı öğrencilerin yılbaşına özel rengârenk çizimlerinden oluşan "Darüşşafaka Kartpostalları” ile kutlayabilirsiniz.
 
Darüşşafaka Yılbaşı Bağış Sertifikası:
Darüşşafaka'nın yılbaşına özel hazırladığı bağış sertifikalarını çalışanlarınıza, iş ortaklarınıza ve sevdiklerinize armağan edebilir, bağış yapmanın huzurunu onlara da yaşatabilirsiniz. Bağış sertifikalarını kurum logolu olarak da ürettirebilirsiniz.
 
Elektronik Yılbaşı Bağış Sertifikası: Dilerseniz Darüşşafaka'nın yılbaşına özel hazırladığı bağış sertifikalarını çalışanlarınıza, iş ortaklarınıza ve sevdiklerinize e-posta olarak gönderebilirsiniz.

“Darüşşafaka’nın Yılbaşı Ürünleri”ne ONLİNE BAĞIŞ menüsü üzerinden bağış yaparak veya aşağıdaki bilgilerden bizimle iletişime geçerek sahip olabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER