Temel Karamollaoğlu, Kınamak yetmez icraat gerek!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Divan Toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.

Temel Karamollaoğlu, Kınamak yetmez icraat gerek!
Temel Karamollaoğlu, Kınamak yetmez icraat gerek!
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Divan Toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.
Saadet Partisi’nin İstanbul İl Divan Toplantısı’nda Arakan’da yaşanan katliama dikkat çeken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, “Öyle bir dönemden geçiyoruz ki dünya böyle bir tarihi daha önce yaşamamıştır. Günümüzde iletişim hızlandı. Kitle imha silahları ile binlerce insanı katlediyorlar. Dünya küçüldü. Bu gelişmeler ile birlikte medya insanları yönlendirmeye başladı. Milyonlarca insan sanal bir dünyada yaşıyor artık. Bir tarafta bir kısım insan parayı nasıl harcayacağını bilemiyor. Ama bir kısım insan su bile bulamıyor. Böyle bir karışıklık daha önce yaşanmamıştır diye düşünüyorum” dedi. /11

KATLiAMLAR GIDA YARDIMLARI iLE ÖNLENEMEZ

TÜRKİYE’NİN İslam coğrafyasındaki zulümlere karşı ciddi yaptırımlarda bulunamamasını eleştiren Karamollaoğlu, “Bugün Sayın Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı dönem başkanı olmasına rağmen ciddi icraatlar yapamıyor. Neymiş efendim zalimleri kınıyorlarmış. O makam kınama makamı olmamalı, icraat makamı olmalıdır. Şimdi de ‘ama gıda ve kıyafet yardımı yapıyoruz’ diyebilirler. Katliamlar gıda yardımları ile önlenemez ciddi yaptırımlar gerektirir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Divan Toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi. Programa, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Sevim, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Saadet Partisi GİK üyeleri Fethullah Erbaş, Yaşar Canbay, Hasan Hüseyin Özbey, Saadet Partisi İstanbul il ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

DÜNYA EN KARIŞIK DÖNEMİNİ YAŞIYOR

İç ve dış siyasette yaşanan karmaşaya değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Öyle bir dönemden geçiyoruz ki dünya böyle bir tarihi daha önce yaşamamıştır. Günümüzde iletişim hızlandı. Kitle imha silahları ile binlerce insanı katlediyorlar. Dünya küçüldü. Bu gelişmeler ile birlikte medya insanları yönlendirmeye başladı. Milyonlarca insan sanal bir dünyada yaşıyor artık. Bir tarafta bir kısım insan parayı nasıl harcayacağını bilemiyor. Ama bir kısım insan su bile bulamıyor. Böyle bir karışıklık daha önce yaşanmamıştır diye düşünüyorum. Bu sorunları çözecek olan yine insanlardır. Devletler boyutunda adımlar atılması gerekiyor. Tabi dünya üzerinde etkili olan ülkeler bellidir. Mesela bugün büyük devletlerin uçak gemilerinin olduğunu görüyoruz. Bir uçak gemisinde onlarca savaş uçağı var. Bizim bütün teçhizatımız bazen bir gemide bulunabiliyor. Sonra çıkıp dünyada otorite olduğumuzu iddia ediyoruz. Ortadoğu’da bizden habersiz adım atılamayacağını iddia ediyoruz. Güler misiniz ağlar mısınız” diye sorarak siyasi çelişkilere dikkat çekti.

ESAS METAL YORGUNU CUMHURBAŞKANI’DIR

Cumhurbaşkanı’nın metal yorgunluğu ifadesine değinen Karamollaoğlu, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanı’nın çevresinde, beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söylediği arkadaşlarından pek kimse kalmadı. Çünkü hata yapıldıkça, sorunlar dile getirildikçe insanlar dışarıda bırakıldı. Şimdi metal yorgunluğu var deniyor. Bu ne demek, kadroları yenileceğiz demek. Biz söyleyelim. Metal yorgunluğu AK Parti’nin merkezinde var. Esas metal yorgunu olan Sayın Cumhurbaşkanı’dır. Bugün metal yorgunluğu elhamdülillah bizde yok. Evet, bazı eksikliklerimiz var. Ama bizim yorgunluğumuz, bıkkınlığımız yok. Ancak bununla birlikte kardeşlerimiz bazı düşüncelerini değiştirmek zorundalar. Sadece dua ederek üzerine düşeni yaptığını sananlar var. Bu yanlış düşünceden bir an evvel çıkılmalıdır” dedi.

HERKES APTAL 3 KİŞİ AKILLI

Türkiye’nin düşmanları ile hareket ederek sorunlarını çözemeyeceğini dile getiren Karamollaoğlu, “Bugün Libya, Suriye, Arakan içler acısı durumda. Türkiye konusunda da vaziyet hiç iç açıcı değil. Ama bu sıkıntılar, ülkemize savaş açmış oluşumlar ile beraber çözülmeye çalışılıyor maalesef. İsrail ile Amerika ile beraber hareket ederek bu işler çözülmez. Efendim işin arka planında başka şeyler varmış. Kimse kusura bakmasın. Herkes aptal, 3 kişi akıllı diye bir mantığı kabul etmemizi kimse beklemesin” diye konuştu.

KATLİAMLAR GIDA YARDIMLARI İLE ÖNLENEMEZ

Türkiye’nin İslam coğrafyasındaki zulümlere karşı ciddi yaptırımlarda bulunamamasını eleştiren Karamollaoğlu, “Bugün Sayın Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı dönem başkanı olmasına rağmen ciddi icraatlar yapamıyor. Neymiş efendim zalimleri kınıyorlarmış. O açıklamayı ben de yapıyorum. O makam kınama makamı olmamalı, icraat makamı olmalıdır. Şimdi de ‘ama gıda ve kıyafet yardımı yapıyoruz’ diyebilirler. Katliamlar gıda yardımları ile önlenemez ciddi yaptırımlar gerektirir” ifadelerini kullandı.

BEDEL ÖDEMEK ZORUNDAYIZ

Arakan’da yaşanan katliama dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Sevim ise, “Hocamızın ifadesi ile dünyanın baş şehrinde, İstanbul’dayız. Hepimizin üzerine düşen görevler var. Allah bizlere güç kuvvet versin. Maalesef Müslümanların kurban edildiği bir kurban bayramını geride bıraktık. Bizler bu zulümlerin İslam dünyasının ayağa kalkması ile düzeleceğine inanıyoruz. Bizim hedeflerimiz bellidir; İslam Birliği’ni kurmak, 2. Yalta Konferansı’nı düzenlemek. Allah, inşallah bunları bize nasip eder. Şimdi 2019’da bir seçim var. Bu seçimin baskın seçim olacağı ile ilgili Beştepe’de çalışmalar yapıldığını duyuyoruz. Bu seçimler Türkiye için de İslam dünyası için de bir dönüm noktası olacaktır. Şunu iyi bilin ki İstanbul ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar. İstanbul aynı zamanda Türkiye’dir. Türkiye’nin bugün Milli Görüş kadrolarına her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu, üzerimizde bir vebaldir. Biz bedel ödemek zorundayız ve ödeyeceğiz. Eğer biz iktidarda olsaydık Arakan bu halde olmazdı. Kimse hiçbir Müslüman’a bu kadar rahat saldıramazdı” şeklinde konuştu.

MAKAMA GELMEKLE İŞ ÇÖZÜLMÜYOR

Programın ev sahipliğini yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, “Günümüzde kaliteli insana her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Son 15 yıldır gördük ki bir makama gelmek bir şey çözmüyor. Burada sizler işi tırnakları ile koparacak, iş çözecek bir hasadın yapılabileceğini gösteriyorsunuz. Bu düzeni değiştirecek olan ancak Saadet Partisi kadrolarıdır. Allah bu şuurlu kadroların gayretini arttırsın” diye konuştu.

İSLAM BİRLİĞİ’NİN MERKEZİNİ BELİRLEDİK

Yaptığı konuşmada Erbakan Hoca’nın bir sözüne atıfta bulunan GİK üyesi Hasan Hüseyin Özbey de, “Erbakan Hocamız, ‘İslam Birliği’nin merkezi Konya’dır’ derdi. Biz bir çalışmamızda hocamızın bu ifadesine binaen arkadaşlar ile merkezin Konya’da nereye yapılacağını istişare ettik. Sonuç olarak Akyokuş Tepesi’ne yapma kararı aldık. Evet, İslam Birliği’nin merkezi Konya’dır. Dünyanın merkezi ise İstanbul’dur. Yani D-60’ın merkezi Konya’dır. D-160’ın merkezi ise İstanbul’dur. Şimdi siz planlayın, D 160’ın merkezini nereye yapacağınızı. Buna bir an evvel karar verin. Çünkü iktidarımız Allah’ın izniyle yakındır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109