Milletvekilinin Adı fahişeye verildi, diziye savaş açtı

ATV’nin yeni dizisi “Uçurum”da bir fahişe karakterine ‘Nur Serter’ adı verilmesi, CHP Milletvekili Nur Serter’in büyük tepkisini çekti. CHP Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter ihtar çekerek hukuki süreci başlattı,

Milletvekilinin Adı fahişeye verildi, diziye savaş açtı

ATV’nin yeni dizisiUçurum”da bir fahişe karakterine ‘Nur Serter’ adı verilmesi, CHP Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter’in büyük tepkisine yol açtı.

Adı fahişeye verildi, diziye savaş açtı

CHP Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter, televizyon kanalına ihtar çekerek hukuki süreci başlattığını ve RTÜK’e şikâyet ettiğini söyledi. Sabah Gazetesi dün Günaydın ekinde yayına yeni giren ATV’nin dizisi Uçurum’un tanıtımını yaptı.

Hürriyet Gazetesinin Umut ERDEM imzalı haberi; Dizideki karakterlerin, fotoğrafları ve adlarıyla tanıtılan ekte, Esra Ronabar’ın ‘Nur Serter’ adlı karakteri canlandıracağı belirtildi. Karakterin kişilik özellikleri ise “Yaman’ın sağ kolu... Ona hem âşık, hem de ondan nefret ediyor. Fahişelikten mamalığa geçmiş” diye anlatıldı. “Böyle bir tesadüf olamaz. Tesadüfün çok ötesinde bilinçli yapılmış bir şey” diyen CHP Milletvekili Serter şöyle konuştu: “Çünkü adım ve soyadım tesadüfen bir araya getirilecek isim ve soyadı değil. Belli bir amaca hizmet etmek için oraya konulduğunu düşünüyorum.”

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER