Lise öğretmenin öğrenci ile lezbiyen ilişki davası

İSTANBUL Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre Kağıthane’deki bir lisede 2 yıl sözleşmeli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan kadın öğretmen E.C. (32), aynı okulda öğrenim gören B.Y. (16) isimli kız öğrencisine cinsel ilgi duydu.

Lise öğretmenin öğrenci ile lezbiyen ilişki davası
Öğretmenin lezbiyen ilişki davası

16 yaşındaki kız öğrenci ile lezbiyen ilişki yaşadığı iddia edilen beden eğitimi öğretmeni yargılanıyor

Elif ALTIN imzalı VATAN gazetesinin haberi; İSTANBUL Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre Kağıthane’deki bir lisede 2 yıl sözleşmeli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan kadın öğretmen E.C. (32), aynı okulda öğrenim gören B.Y. (16) isimli kız öğrencisine cinsel ilgi duymaya başladı.

Daha sonra bu ilgisini eyleme dönüştüren öğretmen spor salonunda baş başa kaldıkları bir gün genç kızı dudaklarından öptü. B.Y.’nin itiraz etmemesi üzerine bu eylemi ilerleyen günlerde de tekrarlamaya başladı.
Lezbiyen ilişki, daha sonra E.C.‘nin evinde de devam etti. B.Y.’nin ailesinin şüphelenmesi üzerine ilişki ortaya çıktı. Genç kızın babası savcılığa giderek şikayetçi oldu.

E.C., öğrencisinin kendisine duygusal ve cinsel anlamda hayranlık duyduğunu, zaman zaman evine götürerek birlikte kaldıklarını, ancak iddia edildiği gibi bir lezbiyen bir ilişki içine girmediklerini söyledi.

Savcılık, öğretmen hakkında “Çocuğun birden çok basit cinsel istismarı” suçundan 5.5 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. 
                             
  Kaynak: Ataşehirweb

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER