MUHTEŞEM SIRA GECESİNDE MAHMUT TUNCER SÜRPRİZİ

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi'nin evsahipliğinde gerçekleşen Divan Sıra Odasının düzenlediği Sıra Gecesi'ne Mahmut Tuncer de katıldı.

MUHTEŞEM SIRA GECESİNDE MAHMUT TUNCER SÜRPRİZİ
MUHTEŞEM SIRA GECESİNDE MAHMUT TUNCER SÜRPRİZİ

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi'nin evsahipliğinde gerçekleşen Divan Sıra Odasının düzenlediği Sıra Gecesi'ne Mahmut Tuncer de katıldı.

Bu yıl Darülaceze'de ikincisi düzenlenen sıra gecesini Divan Sıra Odası , Mehmet ÇİMEN ve Sıra arkadaşları gerçekleştirdi. Geceye İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve eşi, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Divan Odası Başkanı İbrahim Asoğlu ve Oda Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz da katıldı.

Mehmet Çimen ve Sıra arkadaşları muhteşem programı ile birlikte çiğköfteler yoğrulmaya başlandı. Darülaceze'nin müzisyen sakinleri Aslan Sarıcan ve Ercan Pişirir de türküleri ile müzik programına eşlik etti. Çiğköfteyi kendi elleriyle misafirlere ikram etmek isteyen sakinlerimiz ,çiğköfte hazır olana kadar türkülerin ritmiyle oynayarak ve halay çekerek eğlenceli vakitler geçirdi.

Gecenin süpriz ismi ünlü türkücü Mahmut Tuncer oldu. Ankara'dan İstanbul'a iner inmez Darülaceze Sıra Gecesine katılan Tuncer, sakinlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Türküleriyle Sıra Gecesini şenlendiren Mahmut Tuncer ''Burada siz gençlerle birlikte olmak çok güzel. Her ihtiyaç duyduğunuzda yanınızdayım '' diyerek sakinlerimize sahnede de yer verdi.

Program sonunda Divan Odası Başkanı İbrahim Asoğlu '' İyi ki burada yer aldık, iyi ki Sıra Gecemizi Darülaceze'de gerçekleştirdik. Gerçekten çok duygulandım. Burada hizmet edenlerin sakinlerle nasıl bir dayanışma içerisinde olduklarına şahit oldum ve bu beni çok mutlu etti. Bundan sonra ne zaman arzu ederseniz seve seve Sıra Gecelerimizi sizin için düzenleriz'' diye seslendi. Darülaceze Başkanı Dr.Aylin Çiftçi de emeği geçenlere teşekkür ederek '' Bizleri türkülerinizle Urfa'ya, Mardin'e, Antep'e, Siirt'e, Ankara'ya kısacası Türkiye'nin tüm şehirlerine götürdünüz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim'' diyerek, sakinlerimizin kendi elleriyle dokuduğu Siirt Battaniyelerinden hediye etti.

Üç saat süren programa katılan tüm sakinlere, davetlilere ve basın mensuplarına sakinlerimiz çiğ köfte ikram etti. İstek türkülerin de söylendiği programda her sakinimizin tek tek gönlü alındı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER