Ilgazlı Esnaf ve İş Adamları Tanışma Yemeği

Ilgazlı Esnaf ve İş Adamları Tanışma Yemeği

Ilgazlı Esnaf ve İş Adamları Tanışma Yemeği
Ilgazlı Esnaf ve İş Adamları Tanışma Yemeği

Esnaf ve İş Adamları Yemeği Akgün Otelde Yapıldı - 05 Şubat 2011

İstanbul' daki Ilgazlı Esnaf ve İş Adamlarını bir araya getirmeyi hedefleyen '' Ilgazlı Esnaf ve İş Adamları Yemeği '' 05 ŞUBAT 2011 Cumartesi akşamı Aksaray Vatan caddesindeki Akgün Otelde çok yogun bir katılımla gerçekleştirildi.

500' e yakın Ilgazlı Esnaf ve İş Adamının yanı sıra Ilgaz' dan gelerek istanbul' daki hemşehrilerini yalnız bırakmayan Ilgazlı Esnaf ve İş Adamlarınında katıldığı toplantı, yemek ikramının ardından Dernekler Birliğinin tanıtlıdığı slayt gösterisi ile başladı.

Sunuculuğunu Afrikalı Ali' nin yaptığı gecede ilk olarak Dernekler Birliği Başkanı Mehmet ALTINTOP bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı ve "Hoş geldiniz" dedi. Ardından kısaca Dernekler Birliğinin çalışmalarını anlatıp Yönetim Kurulunu, Gençlik Kolları Yönetimini ve Köy Dernek Başkanlarını ayrı ayrı sahneye davet ederek katılımcılara tanıttı.

İlk amacımız tanışma ve hemşehrilerimizi birbirleriyle tanıştırma. Buradan hareketle bireysel olarak birbirleriyle iş ilişkisi tesisi etme ve dahada önemlisi bugüne kadar kurmaya çalıştığımız ve büyük ölçüde başardığımız sosyal birlikteliği ekonomik ve ticari birlikteliğe dönüştürebilmektir dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Ömer Lütfi ÖZENÇ ve İstanbul Çankırı' lılar Vakfı Başkanı Eşref HARMANDAR' ın yaptıkaları konuşmaların ardından kürsüye Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet ÇETİN çıktı. Belediye Başkanı , Ilgaz' daki yatırım imkanlarından bahsedip toplantıya katılanları Ilgaz' a yatırım yapmaya davet etti.

Toplantı katılımcıların öneri, dilek ve temennilerini ifadelerinin ardından son buldu.

Gecede İstanbul' daki Esnaf ve İş Adamlarının yanısıra Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet ÇETİN, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) başkanı Ömer Lütfi ÖZENÇ, İstanbul Çankırı' lılar Vakfı Başkanı Eşref HARMANDAR, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa ÇEŞTAN, Ilgaz Belediye Meclis Üyeleri İsmail DEMİRCİ, Ömer AKBAK ve Mustafa HOROZ. Ilgaz Esnaf Odası Başkanı Saykal SAYKAL ile Ilgaz Şöförler Odası Başkanı Vedat SAVAŞ ve Ilgaz' dan gelen Esnaf  ve İş Adamlarıda hazır bulundu.

ILGAZ DERNEKLER BİRLİĞİ SİTESİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER