Çocuklar tasarımın keyfini çıkaracak

Mondi Tire Kutsan ve ÇEVKO Vakfı’nın işbirliğiyle Ataşehir Belediyesi ve Adıgüzel Eğitim Kurumları’nın da katkılarıyla gerçekleştirilen “Kutu Kutu Pense” isimli sosyal sorumluluk projesi ile 6-12 yaş arası çocuklar geri dönüşümün önemini tasarım kavramıyla tanışarak öğrenecekler

Çocuklar tasarımın keyfini çıkaracak
Çocuklar tasarımın keyfini çıkaracak

Mondi Tire Kutsan ve ÇEVKO Vakfı’nın işbirliğiyle Ataşehir Belediyesi ve Adıgüzel Eğitim Kurumları’nın da katkılarıyla gerçekleştirilen “Kutu Kutu Pense” isimli sosyal sorumluluk projesi ile 6-12 yaş arası çocuklar geri dönüşümün önemini tasarım kavramıyla tanışarak öğrenecekler.

23 Nisan Çarşamba günü 11:00 - 16:00 saatleri arasında Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda “Kutu Kutu Pense” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında; etkinliğe katılan çocuklar masa başında origami mantığıyla düz kartonları belirtilen yerlerden katlayarak kumbara haline getirecekler.

Daha sonra çocuklar tarafından kumbaraların üzerleri pastel boyalarla boyanacak ve yine çocuklardan kumbaraların üzerine çevre bilinciyle ilgili aklına gelen ilk mesajı yazması istenecek. Etkinlik sonunda her çocuk kendi yaptığı kumbarayı evine götürebilecek.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109