“Biricik Bitirim ve Kayıp Efsane Adası”

Pena Yayınları’ndan çocuklara, aileleri ile birlikte okuyacağı keyifli bir hikaye...

“Biricik Bitirim ve Kayıp Efsane Adası”
 “Biricik Bitirim ve Kayıp Efsane Adası
Pena Yayınları’ndan çocuklara, aileleri ile birlikte okuyacağı keyifli bir hikaye...

Birçok mizahi ve yaratıcı hikayeyi içinde barındıran “Biricik Bitirim ve Kayıp Efsane Adası” Mart ayında raflarda yerini alacak.

Balık tutarken büyükbabasının botunun batmasıyla kaybolan Biricik Bitirim’in hikayesi sadece çocuk okuyucular için değil, aynı zamanda küçük çocuklar gibi hissetmek ve Kayıp Efsane Adası’nda Biricik Bitirim ile seyahat etmek isteyen yetişkinler için de...

Çocuk heyecanıyla ile hemen kazanmak isteyen, komik, tatlı, bir kız olan Biricik Bitirim’i oldukça akıllı bir kedi olan Çim Çim’in adanın kıyılarında bulmasıyla başlayan hikaye, ÇimÇim’in küçük kızı sahibi Mami Mavi’nin evine getirmesiyle devam ediyor.

Mami, Biricik ile yakından ilgilenirken çıka gelen garip mucit Doktor Platini'nin yardımıyla küçük kızın kim olduğunu bulmak için yola koyulmaları ve böylece onu ailesine teslim etmelerini konu alan hikayenin mizahi ve bir o kadarda zekice kurgulanmasını çok seveceksiniz.

Biricik’in, ada sakinlerinin gönlünü nasıl da tatlı aldığını, arkadaşı hantal Erik ile birlikte, batıkların sırrını nasıl çözmeye çalıştıklarını, korkunç korsan Kızılsakal ve aniden adaya ayak basan korsanlar ile ada sakinlerinin nasıl başa çıktıklarını heyecanla okuyacak, ÇimÇim’in arkadaşının yardımına gelecek mi? sorusuna heyecanla yanıt arayacaksınız.

İnanılmaz derecede eğlenceli bu kitabın tadına varacak, sayfaları dönüp bitirmek için sayfaları katlanmış şekilde çevirerek bırakacaksınız.

Pena Yayınları Hakkında
Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayınlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.
https://www.penayayinlari.com/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER