İstanbul’da Çankırı Rüzgarı

İstanbul Feshane’de düzenlenen “2. Çankırı Tanıtım Günleri” büyük bir coşkuyla başladı.

İstanbul’da Çankırı Rüzgarı
İstanbul’da Çankırı Rüzgarı

İstanbul Feshane’de düzenlenen “2. Çankırı Tanıtım Günleri” büyük bir coşkuyla başladı.

İstanbul Feshane'de Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, İstanbul Çankırılılar Vakfı veÇANDEF İstanbul Çankırı  Dernekler Federasyonu işbirliğinde  düzenlenen olan etkinliğe ilk gün ilgi hayli fazlaydı.

18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında (4) gün sürecek,  Feshane’de kurdele kesimiyle yapılan açılışa CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ,  Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Tokat Valisi. Cevdet Can, Ak Parti İstanbul  Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Çankırı Milletveki Hüseyin Filiz, ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı ilçe kaymakamları-belediye başkanları, STK temsilcileri ve binlerce davetli katıldı.

18 Eylül 2014 Perşembe günü Çankırı Halkoyunları gösterisiyle başlayıp, Yaran Gösterileri ve Mehteran Bölüğü konseriyle devam eden ve 4 gün sürecek olan etkinlikler Yerel ve Ulusal Televizyon kanallarının da ilgi odağı oldu.

Yaren Tv. ve Beykent Tv.’nin canlı olarak yayınladığı “2. Çankırı Tanıtım Günleri”nin açılış töreni Kanal D, Ülke Tv ve Vizyon Türk gibi ulusal yayın yapan televizyon kanallarında ana haber bülteninde yer alacak.


FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER