ÇANDEF Genel Kurul 18 Martta Yapılıyor

İstanbul Çankırı Dernekler federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurulu gündemi ile ilgili Federasyon (ÇANDEF) açıklama yaptı. Başkan Ömer Lütfü Özenç tarafından ÇANDEF'in sitesinde Genel Kurulu gündemi yayınlandı.

ÇANDEF Genel Kurul 18 Martta Yapılıyor
Recep KENAN / Ataşehirweb haber
İstanbul Çankırı Dernekler federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurulu gündemi ile ilgili Federasyon (ÇANDEF) açıklama yaptı.  Başkan Ömer Lütfü Özenç tarafından ÇANDEF'in sitesinde Genel Kurulu gündemi yayınlandı.

ÇANDEF Genel Kurul 18 Martta yapılıyor

18 MART 2012 PAZAR günü saat 11.00 – 17.00 arasında Fulya Mah. Ali Sami Yen Stadı Yanı Katlı Otopark Üstü Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde  Federasyonumuzun Olağan Genel Kurul toplantısı yapılcaktır.

Federasyon (ÇANDEF) tarafından açıklanan Genel Kurul gündemi:

Federasyonumuzun Olağan Genel Kurulu, 29 Şubat 2012 tarihinde saat 13.00’de aşağıdaki gündemle Millet Cad. Emeksaray Apt. No:22 D:6 Aksaray / FATİH adresinde bulunan Federasyon Genel  Merkezinde; çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündemle 18 Mart 2012 Pazar günü saat 13.00 – 17.00 arasında Fulya Mah. Ali Sami Yen Stadı Yanı Katlı Otopark Üstü Kat: 6 – Mecidiyeköy / ŞİŞLİ adresinde bulunan Mecidiyeköy Kültür Merkezinde yapılacaktır.
Tüm Üye ve Delegelere saygı ile duyurulur.

GÜNDEM
Açılış ve Yoklama
Divan Heyetinin Seçimi
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 
FederasyonTanıtım Filmi Gösterimi
Federasyon Genel Başkanı Sn. Ömer Lütfi ÖZENÇ’in konuşması
Protokol Konuşmaları
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması, Görüşülmesi ve İbrası
Denetleme Kurulu Raporunun Okunması, Görüşülmesi ve İbrası,
2011 yılı Gerçekleşen (Kesin) Bütçenin Okunması, Görüşülmesi ve İbrası
2012 – 2013  yıllarına Ait (2) Yıllık Tahmini Bütçenin Okunması, Görüşülmesi ve  Kabulü.
Tüzük Değişikliği Teklifinin Okunması, Görüşülmesi ve Kabulü.
Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri ile Denetim Kurulu Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Diğer Organların Seçimi (2 Yıllık)
Dilek ve Temenniler
Kapanış.


VAHAP YARTAŞ'IN AÇIKLAMASI

İstanbul Çankırı Dernekler federasyonu (ÇANDEF) Başkanlığı adaylığını açıklayan Vahap YARTAŞ Ataşehirweb habere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

18 MART 2012 PAZAR günü saat 11.00 – 17.00 arasında Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde Federasyonumuzun (ÇANDEF) Olağan Genel Kurul toplantısı yapılacaktır. Çankırılların toplantıya katılarak yeni yönetimi seçip, eleştiri ve destekleri ile yeni yönetime katkıda bulunacaklarına olan inancım tamdır. Çankırı ve Çankırılılara yakışır çağdaş bir seçim örneği gösterip kazananın yanında, ÇANDEF çatısı altında, Çankırı'ya hizmet amacı için oluşan yeni yönetim ile birlikte hizmet hedefimizi gerçekleştirmeliyiz.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER