Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Akbaşoğlu Halkla İç İçe

7 Haziran Genel Seçimlerde Ak Parti’yi Çankırı’da temsil edecek 1. sıra Milletvekili Adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu,

Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Akbaşoğlu Halkla İç İçe
Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Akbaşoğlu Halkla İç İçe

7 Haziran Genel Seçimlerde Ak Parti’yi Çankırı’da temsil edecek 1. sıra Milletvekili Adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu, 25. dönemde de aday olarak gösterilen Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantılar, mitingler ve ilçe ziyaretlerinde halkla buluşmaya devam ediyor.

Gittikleri her yerde coşku ile karşılandıklarını belirten Milletvekili Adayı Akbaşoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek Haziran Seçimleri için destek istiyor.

Çanakkale şehidi Çerkeşli Hafız Ömer’in torunu olan Akbaşoğlu, İstanbul doğumlu ama aslen Çankırılı olduğunu her zaman gururla söylediğini dile getirdi. “Kurşunlu’da 60 yaş üzeri birçok kişi, Hoca dedemin öğrencisidir.” diyen Akbaşoğlu,  Çankırı’dan aday gösterilmesinin tesadüf olmadığını ifade etti.

Hedef; Çankırı’da Sandıklardan Rekor Oy Çıkarmak

Çankırı’nın her karesinde vatandaşla bir araya gelmeye ve kendilerini doğru anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Akbaşoğlu, “Seçim yarışında bizim milletvekili olma yolunda bir endişemiz yok. Çabamız;  2015 genel seçim sonuçlarında AK Parti’nin sandık rekoru kırdığı il olarak Çankırı’yı ilan etme çabasıdır.” sözlerine vurgu yaptı.


Akbaşoğlu, Tecrübelerini Çankırı İçin Kullanacak

Bu zaman kadar önemli görevler üstlenen Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı’nın yeni Türkiye yolunda zincirin önemli bir halkası olduğunu kaydetti. 2023 Türkiye Vizyonu’nda Yeni Türkiye için her ilin ayrı ayrı güçlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, “ Güçlü Çankırı, Güçlü ve Yeni Türkiye’nin bir parçası, Yeni Türkiye ise Yeni Dünya demek. Dünya, bundan böyle 5’ten büyük olacak; yani 5 ülkenin esaretinden ibaret olmayacak. Hak ve hakikat odaklı siyaset düsturumuz sayesinde Yeni Dünya’da vagon olmaya değil, lokomotif olmaya geldik. Her yolun bir zamanı vardır, biz de vakit geç olmadan o yola baş koymaya, Çankırı için hizmetkâr olmaya geldik.” ifadelerine yer verdi. 

Akbaşoğlu, Hakk’a ve halka hizmet için var gücü ile çalıştıklarını da belirterek, İstanbul’da edindiği bilgi, tecrübe ve donanımı Çankırı için kullanmaya geldiğinin de altını çizdi. 

Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bol bol sohbet eden Akbaşoğlu, birlik ve beraberlik mesajları da verdi. Akbaşoğlu, 24. dönem Milletvekili Hüseyin Filiz’in çok iyi işlere imza attığını belirterek bundan sonraki süreçte de bu güce güç katacaklarını söyledi. Çankırı’ya huzur ve güvenin yakıştığını ifade eden Ak Parti Vekil Adayı  “Biz Çankırı adına tüm Teşkilatımızla birlikte doğru yollardan yürümeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Çankırı’da siyasi birlik, huzur,  güven ve istikrarı sağlıyoruz. Attığımız her adım siyasi idealizmimizin ürünüdür.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER