Sakın ‘cep’ten arama dedi, yakalandı

Sakın ‘cep’ten arama dedi, yakalandı

Sakın ‘cep’ten arama dedi, yakalandı
Sakın ‘cep’ten arama dedi, yakalandı
800 liralık alışverişten sonra işyeri sahibini 25 yerinden bıçaklayanve 400 lirayı gasp eden Hüseyin Yenilmez’i cep telefonu ele verdi
Ataşehir’de, işyeri sahibi Sibel Akgündüz’ü 25 kez bıçakladıktan sonra 800 liralık giyim eşyası ve kasadaki 400 lirayı gasp eden Hüseyin Yenilmez (32), olay yerinde düşürdüğü cep telefonu sayesinde yakalandı.

Akgündüz ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı.

Hüseyin Yenilmez, önceki akşam, İnönü Mahallesi’ndeki, Sibel Akgündüz’e ait mağazaya alışveriş bahanesiyle girdi. 800 liralık alışveriş yapan Yenilmez, Akgündüz’den giysileri koymak için büyük bir poşet istedi. Poşet getirmek için mağazanın arka bölümüne giren Sibel Akgündüz’ü takip eden gaspçı, cebinden çıkardığı bıçağı genç kadına defalarca sapladı. Poşete koyduğu giysiler ile kasadaki 400 lirayı alan Yenilmez kaçtı. 25 bıçak darbesi sonrası yere yığılan Sibel Akgündüz, cep telefonuyla eşi Erdinç Akgündüz’den yardım istedi. Hastaneye götürülen Akgündüz, yaklaşık 3 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.
Polisler, olay yerinde kanlar içinde bir cep telefonu buldu. Telefon kayıtlarını inceleyen polis, mesajlardan gaspçının sevgilisine ulaştı. Eve giden polis, bilgi almaya çalışırken Hüseyin Yenilmez’in sabit bir telefonda sevgilisini arayarak, “Cep telefonumu düşürdüm, sakın o numarayı arama” dediğini belirledi. Kadından Hüseyin Yenilmez’i eve çağırması istendi. Aldığı giysilerle sevgilisinin evine gelen Hüseyin Yenilmez yaka paça yakalanarak gözaltına alındı. Üzerinden gasp ettiği 400 lira çıkan Hüseyin Yenilmez’in ilk ifadesinde suçunu kabul ettiği ve “İlk kez böyle bir olayım oldu. İçki içmiştim” dediği belirtildi.
Sibel Akgündüz ise “Arka taraftan poşet almaya gidince bir anda bıçaklamaya başladı. Şüphelenmiştim, neye uğradığımı şaşırdım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER